«Spurs» līderis Lenards drīzumā atgriezīsies laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Sanantonio «Spurs» līderis Kavai Lenards tuvākajā laikā atgriezīsies ierindā, atklāja komandas galvenais treneris Gregs Popovičs.

ESPN vēsta, ka Lenards, kurš iepriekšējā sezonā bija komandas rezultatīvākais spēlētājs un labākais spēlētājs aizsardzībā, atsācis treniņus, bet vēl nepiedalās ar visu komandu kontakta nodarbībās. Sanantonio kluba vadība nevēlas notikumus sasteigt, līdz Lenards pilnībā nebūs atveseļojies.

Tomēr ir ziņas, ka drīzumā viņš varētu atgriezties laukumā.

Pēdējo reizi Lenards spēlēja iepriekšējā sezonā, kad «Spurs» Rietumu konferences finālsērijā tikās ar čempioni Goldensteitas «Warriors». Sērijas laikā viņš iedzīvojās kājas savainojumā.

«Kavai Lenards ir tuvu tam, lai atgrieztos laukumā,» izdevums «Bleacher Report» citē Popoviča teikto.

Iepriekšējā sezonā Lenards vidēji mačā guva 25,5 punktus, savāca 5,8 atlēkušās bumbas zem groziem un veica 3,5 rezultatīvas piespēles partneriem. Viņš tika uzskatīts par vienu no galvenajiem kandidātiem sezonas vērtīgākā spēlētāja balvai.

«Spurs» šajā sezonā, spēlējot bez Lenarda un francūža Tonija Pārkera, 14 mačos guvusi deviņas uzvaras, šobrīd Rietumu konferences kopvērtējumā ieņemot trešo pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu