Vita Matīse vadībā 2016. gada pasaules čempionātā vindsērfingā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 31. maija līdz 4. jūnijam Rīgā, Ķīšezerā, norisināsies pasaules čempionāts Raceboard Masters klasē. Šobrīd dalībai čempionātā ir pieteikušies vairāk nekā 57 dalībnieki no 12 valstīm - Vācijas, Francijas, Norvēģijas, Argentīnas, Latvijas, Čehijas, Igaunijas, Somijas, Polijas, Slovākijas, Portugāles, Lielbritānijas.

Pēc pirmās sacensību dienas sieviešu divīzijā pirmajā vietā šobrīd ir trīskārtējā Raceboard pasaules čempione Vita Matīse no Latvijas, otrajā vietā Ilona Grīnberga (Latvija), trešajā vietā Vācijas pārstāve Suzanna Strīpe-Langera. Vīriešu divīzijā vadībā izvirzījies slovāks Patriks Pollaks, otrajā vietā Argentīnas pārstāvis Fernando Konsorte, trešajā vietā Polijas braucējs Artūrs Manelskis.

Pilni sacensību rezultāti pieejami šajā saitē - http://masters2016.raceboard.org/raceboardresults

Latvijā starptautiskās Raceboard Masters klases sacensības norisināsies jau trešo reizi. 2010. gadā Latvijā tika organizēts pasaules Raceboard čempionāts, kurā Latvijas sportiste Vita Matīse pirmo reizi kļuva par pasaules čempioni. Šā gada pasaules čempionātā no Latvijas piedalīsies 22 sportisti.

Raceboard klase ir vienīgā vindsērfinga klase, kas ir pārstāvēta Olimpiskajās spēlēs. Olimpiskajās spēlēs līdz šim vindsērfingā ir piedalījušies trīs Latvijas pārstāvji - Ilona Dzelme, Vita Matīse un Ansis Dāle.

Raceboard Masters World Championships - DAY 1 from BURUSPORTS on Vimeo.

Pasaules čempionāta Raceboard Masters laikā notiks arī Rīgas Kauss vindsērfingā jauniešu Techno 293 un RS:X klasē. Rīgas Kauss ieplānots kā starptautiskas sacensības, kas turpmāk ik gadu notiks Ķīšezerā, Burāšanas klubā 360.

Ķīšezera krastā - burāšanas kluba «360» teritorijā, kā arī uz Ziemeļu mola sacensības būs iespējams vērot visiem interesentiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu