Lemāna: "Audi R10" uzvar, "Peugeot" dīzelis otrajā vietā (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lemānas 24 stundu izturības sacīkstēs pagājušā gada sasniegumu atkārtojusi "Audi" rūpnīcas komanda.

Lai arī pēc skaita 75. Lemānas sacīkstes "Audi" komandai nesākās īpaši patīkami, jo jau 23. aplī avarēja viens no trim uz starta izliktajiem "R10 TDI" automobiļiem un sacīkšu gaitā izstājās vēl viens, "Audi" komandai ir iemesls līksmošanai – komandas braucēji Franks Biela, Marko Verners un Emanuels Pirro pārspēja galvenos sāncenšus un svinēja uzvaru sarežģītajās sacīkstēs.

Otrajā pozīcijā finišēja braucēju trio Sebastjans Burdē, Stefans Sarazēns un Pedro Lamī, kuri startēja ar "Peugeot 908 Hdi" prototipu. Var atzīmēt, ka franču marka Lemānas sacensībās nebija piedalījusies kopš 1993. gada, kad izcīnīja uzvaru un pateica ardievas.

Tāpat interesanti, ka kādam šogad beidzot izdevās no GT1 klases troņa gāzt "Corvette", jo par uzvarētāju šajā klasē kļuva Deivids Brabhams, Rikards Raidels un Darens Tērners, kuri startēja ar "Aston Martin DBR9".

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu