Ledus slidu dedzinātāji, Gacho un lāpstšļūči Siguldas Ziemas festivālā!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 5. martā, Siguldas Bobsleja trasē Ziemas festivāla ietvaros pirmo reizi vēsturē norisināsies atklātais Eiropas Čempionāts slidošanā pa bobsleja trasi «Ice on Fire».

Nobraucienos ar slidām pa ledus trasi sacentīsies labākie sportisti no Latvijas, Vācijas, Šveices, Francijas Somijas, Igaunijas, Lietuvas un Krievijas. Latviju pārstāvēs labākie slidotāji, kas uzstādījuši augstākos rezultātus kvalifikācijas atlasēs, to skaitā arī vienīgais Latvijas pārstāvis RedBull Crashed Ice sacīkstēs Armands Tripāns!

Sacīkstes solās būt īpaši aizraujošas un spraigas, jo tiks izmantots izslēgšanas formāts - sportistiem cīnoties vienam pret otru, līdz tiks noteikti ātrākie! Posma uzvarētāji nopelnīs vērtīgas balvas, to skaitā arī brīvbiļetes uz Crashed Ice posmu Somijā!

Paralēli «Ice on Fire» sacīkstēm norisināsies arī «ShowelRace» SUPERFINĀLS, kurā Latvijas labākie lāpstšļūči dāmu, vīriešu un divnieku disciplīnās izcīnīs ShowelRace superkausu, pirmo reizi vēsturē traucoties lejup pa trasi no augstākā trases starta - 6. stāva! «ShowelRace» sacensību seriāls ir kļuvis par vienu no populārākajiem tautas sportiem ziemā un sezonas griezumā pulcē ap 500 dalībnieku.

Savu īpaši šim notikumam būvēto jauno tērpu atrādīs pasaulē pazīstamais kaskadieris un triku meistars, «The Rollerman» Žans Īvs Blondo, kurš Latvijas publikai palicis atmiņā no «Beton on Fire» sacīkstēm pagājušajā vasarā tepat Siguldā un šoreiz trasē trauksies, ekipējies ar neskaitāmiem asmeņiem, slīdot pa ledu visās iespējamajās variācijās.

Autogrāfu un foto sesija ar Latvijas ātrākajiem skeletonistiem, bobslejistiem un kamaniņbraucējiem jau no plkst. 12:00! Iespēja klātienē sveikt un tikties ar mūsu labākajiem!

Īpaši padomāts arī par līdzjutējiem un skatītājiem - savu koncertu trases lejas laukumā sniegs GACHO, mazie šļūktgribētāji varēs iemēģināt bobsleja kamanas trases mākslīgā ledus estakādē, pasākuma apmeklētājiem būs iespēja piedalīties atbalstītāju rīkotās viktorīnās un atrakcijās, laimējot vērtīgas balvas! Trases teritorijā tiks nodrošināta arī ēdināšana.

Sacīkšu sākums plkst. 11:00, ieeja BEZ maksas!

Apbalvošanas ceremonija plkst. 18:00 Siguldas stacijas laukumā.

«Afterparty» klubā «Kaķis» jau no plkst. 20:00, vakara nagla - «Transleiteris»!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu