Žurnālists neveiksmīgi pajoko par bez vēsts pazudušo Pelšu (56)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Toronto radiostacijas «102.1 The Edge» žurnālists Dīns Blandels ētera laikā nācis klajā ar ļoti neveiksmīgu joku par šonedēļ Rīgā bezvēsts pazudušo talantīgo latviešu hokejistu Kristiānu Pelšu.

Nolasot ziņas par Pelša pazušanu un izteikto minējumu, ka viņš varētu būt noslīcis Daugavā, Blandels ļoti neveiksmīgi centies sasaistīt notikušo ar hokejista karjeras gaitām Edmontonā.

«Cik ļoti gan draņķīgai jābūt spēlēšanai Edmontonā, ja hokejists izvēlas turp neatgriezties.

Viņš drīzāk ir gatavs kādā kariem nomocītā valstī ielekt no tilta ledainā ūdenī nevis atgriezties Edmontonā,»

ēterā izteicās žurnālists. «Žēl. Ceru, ka viņš tiks atrasts.»

«Esmu bijis Edmontonā. Zinu, ko puisis ar šo grib pateikt,» piebilda Blandels, pēc šīs replikas gardi nosmejoties.

Ziemeļamerikas blogu apskatos un forumos Blandela izteiktais joks nodēvēts par šokējošu, aicinot visus klausītājus griezties pie viņa priekšniecības un pieprasīt kādu tūlītēju rīcību.

Mirstīgās atliekas izceltas no Daugavas

Kā ziņots, piektdienas vakarā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) glābēji no Daugavas izcēluši jauna vīrieša līķi. Iespējams, ka bojāgājušais varētu būt Pelšs.

Pelšs lielāko daļu no savas hokejista karjeras pavadījis Latvijā. Pirmajās sezonās viņš pārstāvēja Daugavpils komandas «Ledus skolas» krāsas Latvijas U-18 un U-20 čempionātos. Tāpat viņš spēlēja vietējā kluba «Latgale» rindās Latvijas un Baltkrievijas atklātajos čempionātos. Pēdējā sezona Latvijā viņam bija 2009./2010.gadā, ko viņš pavadīja Rīgas «Dinamo»/«Juniors» vienībā, spēlēdams Baltkrievijas līgā.

Savukārt 2010.gadā tobrīd 17 gadus veco Pelšu Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar kopējo 181.numuru izvēlējās Edmontonas «Oilers» vienība.

Komentāri (56)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu