Girgensona «Americans» uzvar Pelša klubu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Micheline V/RochesterAmericans:Amerks.com

Uzvaru Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien izcīnīja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda, kas ar rezultātu 3:2 (0:1, 2:0, 0:1, 0:0, 1:0) savā laukumā pēcspēles metienu sērijā pārspēja Oklahomsitijas «Barons» vienību, kurā spēlē arī cits latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs.

Šajā mačā Girgensons palika bez rezultativitātes punktiem. Mača gaitā uzbrucējs nopelnīja divas soda minūtes, kuru izciešanas laikā tieši «Americans» hokejisti pamanījās gūt vārtus, bet viņa lietderības koeficients bija neitrāls.

Tikmēr Pelšs atkal laukumā nedevās. Kā ziņots, pirms nedēļas viņš atgriezās laukumā pēc pusotru mēnesi ilgas potītes traumas ārstēšanas, tomēr pēdējos četros mačos viņš atkal nav bijis savas vienības pieteikumā.

Šīs sezonas 56 AHL spēlēs Girgensons guvis piecus vārtus un veicis 11 rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -2.

Tikmēr Pelšs šosezon piedalījies vien 18 AHL spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +5.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Americans» ar 84 punktiem 71 spēlēs pakāpās uz piekto vietu, bet «Barons» ar 83 punktiem atrodas septītajā pozīcijā, kas sezonas izskaņā abiem klubiem ļautu piedalīties izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu