Pelša atgriešanās laukumā palīdz «Barons» uzvarēt AHL spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Steven Christy / Oklahoma City Barons

Atgriežoties laukumā pēc pusotru mēnesi ilgas potītes traumas ārstēšanas, piektdien latviešu uzbrucējs Kristiāns Pelšs palīdzēja Oklahomsitijas «Barons» komandai izcīnīt uzvaru Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē.

Aizvadītajā mačā «Barons» ar rezultātu 3:2 (0:2, 1:0, 2:0) izbraukumā pieveica Teksasas «Stars» vienību, panākumu izraujot 15 sekundes pirms pamatlaika beigām. Pelšs, kurš savu līdz šim pēdējo maču bija aizvadījis 22.februārī, šoreiz izcēlās ar divām soda minūtēm un pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Pelšs šosezon piedalījies vien 18 AHL spēlēs, izceļoties ar vieniem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm, kā arī pozitīvu lietderības koeficientu +5.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda, kas ar 1:3 (0:0, 1:2, 0:1) savā laukumā piekāpās Leikerijas «Monsters» hokejistiem.

Latviešu uzbrucējs šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem, kaut mača laikā veica divus metienus pa mājinieku vienības vārtiem. Spēli latvietis noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs sezonas 53 AHL spēlēs Girgensons guvis četrus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -3.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā gan «Barons» gan «Americans» komandas tikušas pie 78 punktiem attiecīgi 67 un 68 spēlēs, ieņemot sesto un septīto vietu, kas sezonas izskaņā ļautu piedalīties izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu