Girgensona «Americans» pārtrauc uzvaru sēriju AHL ietvaros

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Micheline V/RochesterAmericans:Amerks.com

Zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē piektdien piedzīvoja latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda, kas ar rezultātu 1:4 (1:0, 0:1, 0:3) savā laukumā piekāpās Toronto «Marlies» hokejistiem.

Latviešu uzbrucējs šoreiz palika bez rezultativitātes punktiem un cīņu noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Iepriekšējos divos mačos «Americans» komanda bija izcīnījusi «sausās» uzvaras, bet kopumā tā bija triumfējusi trijās cīņās pēc kārtas, nostiprinoties izslēgšanas spēļu zonā.

Šīs sezonas 51 AHL spēlē Girgensons guvis četrus vārtus un veicis desmit rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -3.

Citā mačā uzvaru izcīnīja latviešu uzbrucēja Kristiāna Pelša pārstāvētā Oklahomsitijas «Barons» komanda, kas izbraukumā ar 4:2 (1:0, 2:0, 1:2) pieveica Peorijas «Rivermen» hokejistus.

Tomēr Pelšs potītes traumas dēļ laukumā nav devies jau kopš 22.februāra.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Americans» ar 76 punktiem 66 spēlēs saglabāja piekto vietu, bet «Barons» komanda ar 72 punktiem 64 cīņās pakāpās uz devīto pozīciju, turpinot cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu