Girgensons gūst vārtus; «Americans» zaudē bullīšos (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Micheline V/RochesterAmericans:Amerks.com

Vārtus Amerikas hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta spēlē sestdien guva latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons, bet viņa pārstāvētā Ročestras «Americans» komanda pārtrauca trīs uzvaru sēriju. Aizvadītajā mačā «Americans» ar 3:4 (1:2, 1:1, 1:0, 0:1) izbraukumā pagarinājumā piekāpās Binhemptonas «Senators» hokejistiem.

Girgensons guva savas komandas trešos vārtus, kad trešās trešdaļas 53.sekundē panāca neizšķirtu 3:3. Šāds rezultāts saglabājās līdz pamatlaika beigām.

Uzbrucējs maču noslēdza ar diviem metieniem pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu.

Šīs sezonas 41 AHL spēlē Girgensons guvis četrus vārtus un veicis septiņas rezultatīvas piespēles, bet viņa lietderības koeficients ir negatīvs -4.

Citā mačā septīto cīņu pēc kārtas izlaida uzbrucējs Kristiāns Pelšs, bet viņa pārstāvētā Oklahomsitijas «Barons» vienība ar 4:7 (3:0, 1:3, 0:4) savā laukumā zaudēja Rokfordas «IceHogs» komandai.

Pelšs pagaidām nespēlē traumas dēļ, bet jau tuvākajā laikā viņš varētu atgriezties laukumā.

AHL Rietumu konferences kopvērtējumā «Americans» ar 64 punktiem 56 spēlēs saglabāja septīto vietu, bet «Barons» ar 62 punktiem atrodas trīs pozīcijas zemāk.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu