"Apkārt Alaukstam" pieteikušies jau vairāk nekā 1000 dalībnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Līdz slēpojuma ''Apkārt Alaukstam'' startam atlikušas vēl divas nedēļas, un tajā jau pieteikušies vairāk nekā 1000 dalībnieku, tostarp arī vairāku Latvijas lielāko uzņēmumu - Latvijas Mobilais Telefons, Skandi Motors, Stora Enso Latvija un citas komandas.

Gatavojoties slēpošanas maratonam ''Apkārt Alaukstam'', trešdien, 26. janvārī, plkst. 19:00‑21:00 Biķernieku trasē (Eizenšteina ielā 2, Rīgā) norisināsies jau otrais iesildīšanās pasākums.

Raivis Zīmelis, bijušais Latvijas izlases biatlonists, konsultēs par distanču slēpošanu, tāpat notiks treniņslēpojumi. Gan šajos treniņslēpojumos, gan arī sacensību vietā pie Alauksta ezera būs pieejama distanču slēpju noma.

Par visu padomāts: uz Vecpiebalgu dalībniekus nogādās speciāls autobuss un trasē par nogurušajiem gādās ''Skandi Motora Glābējkomanda''.

''Rūpējoties par dalībnieku ērtību, nodrošinām iespēju uz Vecpiebalgu nokļūt ar īpaši slēpošanas maratonam ''Apkārt Alaukstam'' organizētu autobusu. Aicinām biļetes iegādāties jau laikus! Autobusa biļetes cena maršrutā Rīga-Vecpiebalga-Rīga ir Ls 4,90, un tās var iegādāties mājaslapā www.maratoni.lv sadaļā ''Veikals'' līdz 1. februāra plkst. 14:00,'' informē Kaspars Tupiņš, SIA "Alpha Baltic Sport" valdes priekšsēdētājs.

Organizētāji ir padomājuši arī par situācijām, ja kāds slēpotājs Alauksta trasē nevarēs nokļūt līdz finišam. Par šiem dalībniekiem rūpēsies īpašā ''Skandi Motora Glābējkomanda''.

''Lai arī mēs esam pārliecināti, ka visi maratona dalībnieki veiksmīgi finišēs, tomēr ir jārūpējas par dažādām negaidītām situācijām un slēpotāju drošību. Tieši tādēļ „Skandi Motors” nodrošinās Glābējkomandu, kas ar sniega motociklu, kam piestiprināta piekabe, nogādās nogurušos slēpotājus uz trases starta-finiša zonu,'' stāsta Jana Krūmiņa, AS ''Skandi Motors'' reklāmas speciāliste.

''Apkārt Alaukstam'' norisināsies š.g. 5. februārī Vecpiebalgā. Šogad ''Apkārt Alaukstam'' ietvaros ir 3 distances: maratona distance - 42 km, Tautas slēpojums - 15 km un vismazākajiem – MAXIMA Favorit bērnu slēpojums. Tas ļauj katram izvēlēties sev piemērotu distanci. Tupiņš stāsta, ka ''jau šobrīd ir sagatavota trase ''Apkārt Alaukstam''. Tā ir piemērota kā klasiskajam slēpojumam, tā slidsolim - dalībnieki varēs izvēlēties sev ērtāko slēpošanas tehniku.”

Mazie dalībnieki varēs mēroties spēkiem arī ''Skandi Motors'' bērnu laukumā, baudot ziemas priekus un sasniedzot savus rekordus kameršļūkšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu