Notiks Sergeja Žoltoka 40 gadu piemiņas pasākums

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sergejam Žoltokam svētdien apritētu 40 gadi. Tādēļ šo piektdien viņa vārdā nosauktās vidusskolas telpās (Vietalvas ielā 15) no plkst. 13:00 līdz 19:00 piemiņas pasākuma ietvaros ikvienam, kurš saglabājis atmiņā lielisko cilvēku un hokejistu, būs iespēja apmeklēt Sergeja Žoltoka piemiņas istabu, TVNET informēja Latvijas Hokeja federācija (LHF).

2004. gada 3. novembris – viena no melnākajām Latvijas hokeja vēstures lapaspusēm un pēdējā Sergeja Žoltoka dzīves stāstā.

Jau gadu visiem hokeja cienītājiem un citiem apmeklētājiem «Arēnas Rīga» 3. stāvā ir iespēja iepazīties ar Sergejam Žoltokam veltītu ekspozīciju.

Latvijas Hokeja federācija (LHF) ir darījusi visu, lai saglabātu lieliskā Latvijas izlases uzbrucēja cieņu un piemiņu.

Sergejam vienmēr apkārt centās būt jaunie hokejisti, un viņš nevienam neatteica ne autogrāfu, ne padomu. Nekas nav aizmirsts, un tāpēc tikai loģiski, ka LHF jau astoto reizi rīkoja Sergeja Žoltoka piemiņas turnīru U-20 izlasēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu