Latvija un Dānija kopīgi pieteikušās rīkot PČ hokejā (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas un Dānijas hokeja federācijas ir vienojušās par kopīgu kandidēšanu rīkot 2017. gada pasaules hokeja čempionātu, vēsta Latvijas Hokeja federācijas (LHF) mājaslapa.

Pasaules čempionāta spēles notiktu Kopenhāgenā un Rīgā. Rīgā 2006. gadā uzcelta lieliska multifunkcionāla halle «Arēna Rīga», savukārt Kopenhāgenā tādu plāno pabeigt 2015. gadā.

Abas puses ir vienojušās, ka visas pusfināla, kā arī fināla un spēle par trešo vietu notiks Dānijā jaunuzceltajā «Kopenhagen Arena» ledus hallē.

«Mēs esam lepni, ka ejam kopā ar pieredzējušiem latviešu draugiem. Mēs pēdējos gados esam ļoti smagi strādājuši, lai attīstītu hokeju Dānijā,» komentēja Dānijas Hokeja asociācijas prezidents Henriks Bahs Nielsens.

«Ko mēs darījām 2006.gadā, to mēs darīsim atkal 2017. gadā! Radīt neaizmirstamus brīžus visiem hokeja faniem, jo esam kaislīga hokeja nācija,» atzina LHF prezidents Kirovs Lipmans.

Kā zināms, uz tiesībām rīkot 2017. gada pasaules čempionātu pašlaik pretendē arī Vācija un Francija. Šīs abas valstis jau iepriekš vienojās par kopīga pieteikuma iesniegšanu čempionāta rīkošanai.

2017. gada pasaules čempionāta rīkotāji tiks nosaukti 2013.gada IIHF ikgadējā kongresā, kas notiks maijā Stokholmā.

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu