Braients: «Lakers» ir stiprākais sastāvs pēdējo 16 gadu laikā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Losandželosas «Lakers» nākamajā sezonā «uz papīra» būs stiprākais sastāvs pēdējo 16 gadu laikā, uzskata vienības līderis Kobe Braients.

«Joprojām nevaru noticēt, ka visi šie puiši spēlē mūsu komandā,» neilgi pēc jaunās sezonas treniņnometnes sākuma izteicās pieckārtējais NBA čempions. «Viņi ieguvuši līgas vērtīgākā spēlētāja balvas, labākā aizsardzības spēlētāja, piedalījušies Visu zvaigžņu spēlēs.»

«Šī droši vien ir stiprākā «Lakers» komanda, kurā pēdējo 16 gadu laikā esmu spēlējis,» pārliecināts ir Braients. «Tomēr viss joprojām ir tikai uz papīra un mēs vēl neesam uzvarējuši nevienā mačā. Tāpēc nevēlētos steigties notikumiem pa priekšu.»

Šajā starpsezonā «Lakers» komanda sākotnēji piesaistīja pieredzējušo kanādieti Stīvu Nešu, bet vēlāk tai četru komandu maiņas darījumā pievienojās arī viens no līgas vadošajiem centra spēlētājiem Dvaits Hovards.

Pagājušajā sezonā «Lakers» komanda nespēja pārvarēt Rietumu konferences pusfināla sēriju, kurā piekāpās vēlākajai finālistei Oklahomasitijas «Thunder».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu