"Lāse" un "inči" - Baltijas kausa finālturnīrā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Divi no trim vadošajiem Latvijas volejbola klubiem - "Lāse/Robežsardze" un "SK Rīga/Inčukalns" šodien izcīnīja tiesības spēlēt Baltijas kausa izcīņas finālturnīrā, kas marta sākumā notiks Rīgā.

2005. gada Baltijas kausa ieguvēji "Lāse/Robežsardze", šodien Sanktpēterburgā ar 3-2 pārspēja Tallinas "Sylvester" un ar trīs uzvarām trīs spēlēs izcīnīja pārliecinošu pirmo vietu B grupā.

Tajā pašā laikā Latvijas čempionvienība un kausa ieguvēji ""SK Rīga/Inčukalns" ar 3-0 izšķirošajā spēlē šodien guva virsroku pār vietējo "Spartak" un grupā ierindojās otrajā vietā.

Abu Latvijas komandu savstarpējā spēlē negaidīti pārliecinoši pārāki ar 3-0 bija "lāsēni".

A grupas turnīrā Tallinā sāpīgu un neplānotu fiasko piedzīvoja Latvijas vicečempioni un Latvijas kausa finālisti "Poliurs/Biolar", kas izšķirošajā spēlē šodien ar 0:3 zaudēja igauņu komandai "Tartu Pere Leib" un nespēja iegūt ceļazīmi uz Baltijas kausa "Final Four".

No šīs grupas finālturnīram kvalificējās Tartu komanda, kur spēlē bijušais "Lāse-R" cēlājs Vjačeslavs Grimailovs, kā arī Tallinas komanda "Audentes University", kas šodien ar 3-2 izcīnīja uzvaru pār Smoļenskas "SGIFH-Phoenix".

Līdz ar to Rīgā vēl reizi šajā sezonā būs iespējams redzēt Latvijas izlases bijušos uzbrucējus Valtu Mihelsonu un Aivi Eidu, kuri šogad spēlē "Audentes" komandā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu