IIHF prezidents Fāzels nosauc 2023. - 2025. gada PČ potenciālās rīkotājvalstis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Starptautiskās Ledus hokeja federācijas (IIHF) prezidents Renē Fāzels nosaucis 2023., 2024. un 2025. gada potenciālās pasaules čempionāta (PČ) rīkotājvalstis. 

"Ir ierosināts, lai 2023. gada pasaules čempionāts risinās Krievijā, gadu vēlāk turnīrs notiek Čehijā, bet 2025. gadā - Zviedrijā. Pagaidām tie ir tikai pieteikumi, un tas tiks apspriests maijā Bratislavā. Personīgi domāju, ka tā arī būs," aģentūra TASS citē Fāzelu. 

Nākamajā gadā pasaules čempionāts risināsies Slovākijas pilsētās Bratislavā un Košicē. Latvijas valstsvienība spēlēs B apakšgrupā Bratislavā. Grupas turnīrā Boba Hārtlija vadītajai komandai būs jātiekas ar Austriju, Šveici, Itāliju, Čehiju, Krieviju, Zviedriju un Norvēģiju.

2019. gada pasaules čempionāts notiks no 10. līdz 26. maijam. 

2020. gadā turnīrs risināsies Šveices pilsētās Cīrihē un Lozannā, 2021. gadā pasaules čempionātu rīkos Latvija un Baltkrievija, gadu vēlāk pasaules 16 spēcīgākās komandas sacentīsies Somijas pilsētās Helsinkos un Tamperē. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu