"Ford" Austrālijā startēs ar jauno "Focus WRC" (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jau šajā nedēļas nogalē Austrālijas rallijā varēsim vērot, kāds "Ford" izdevies "Focus RS WRC 06".

Gandrīz 1000 kilometru gara testu sērija pa Lielbritānijas asfalta un grunts ceļiem ir aizvadīta, un "Ford" ar lielām cerībām gaida pasaules rallija čempionāta 2005.gada sezonas pēdējo posmu - Austrālijas ralliju, kad nākamās sezonas "Focus WRC" automobilis dosies kaujā.

"Ford" rallija komandas vadītājs Malkolms Vilsons gan norāda, ka uz izciliem rezultātiem Austrālijā cerēt nevar, jo Austrālijas rallijs uzskatāms tikai par nākamo posmu gandrīz gadu ilgušajā "Focus RS WRC" izstrādes procesā.

Jauno "Focus RS WRC", kas konstruēts uz sērijveida "Focus ST" bāzes un pilnībā atbilst nākamā gada tehniskajiem noteikumiem, pilotēs "Ford" komandas pamatpiloti - soms Tonijs Gārdemeisters un čehs Romāns Kresta.

Somu pilots apgalvo, ka pie jaunā auto stūres pirmo reizi sēdīsies tikai īsi pirms Austrālijas rallija, tādēļ sacīkstes solās būt īpaši aizraujošas.

Var atzīmēt, ka oficiālā "Ford Focus RS WRC 2006" pirmizrāde notiks Boloņas auto izstādē 1.decembrī un tiek pieļauta iespēja, ka tieši šeit tiks paziņots tā pilota vārds, kurš nākamgad "Ford" komandā startēs līdzās Markusam Gronholmam.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu