Hārtlijam trešais zaudējums KHL

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Sputnik/Scanpix

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Omskas "Avangard" otrdien piedzīvoja trešo neveiksmi šosezon.

"Avangard" pretinieku laukumā ar 2:3 (0:3, 2:0, 0:0) atzina Ufas "Salavat Julajev" pārākumu.

Pirmā trešdaļa Hārtlija vadītajai vienībai bija neveiksmīga, jo tika zaudēti trīs vārti, kad ar diviem precīziem metieniem izcēlās Dmitrijs Kugriševs, bet vēl vienu precīzu metienu pievienoja Vjačeslavs Soloduhins. Tikmēr otrajā periodā "Avangard" rindās vārtus guva Maksims Čudinovs un Dāvids Dešarnī.

Noslēdzošajā spēles trešdaļā "Salavat Julajev" izdevās panākumu nosargāt, nezaudējot vārtus un liekot "Avangard" kapitulēt tikai trešo reizi šosezon.

Vēl otrdien spēli aizvadīja Krišjāņa Rēdliha pārstāvētā Pekinas "Kuņluņ Red Star", kas ar 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) viesos pārspēja Vladivostokas "Admiral". Rēdlihs vēl šai spēlei nebija pieteikts. Viņš divu gadu divvirzienu līgumu ar Pekinas klubu oficiāli noslēdza pirmdien.

Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" otrdien pretinieku laukumā ar 1:3 (0:1, 0:1, 1:1) piekāpās Astanas "Baris" hokejistiem, piedzīvojot piekto zaudējumu pēc kārtas.

Vēl otrdien spēli aizvadīs Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas viesos spēkosies pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik" komandu.

Rietumu konferences vadībā ar 24 punktiem 15 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par punktu atpaliek 14 mačus aizvadījusī Sanktpēterburgas SKA, kamēr vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit" tikusi pie 22 punktiem un ir trešā. Sesto vietu ar 15 punktiem ieņem "Spartak", astotā ar 13 punktiem 15 dueļos ir Rīgas "Dinamo", bet tikpat punkti 16 spēlēs ir arī pozīciju zemāk esošajai Maskavas "Dinamo", kurā spēlē Miks Indrašis, kamēr Artūra Kuldas pārstāvētā Čerepovecas "Severstaļ" ir desmitā ar 12 punktiem.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir maksimāli iespējamie 30 punkti 15 mačos, bet 26 punkti 16 spēlēs ir "Avangard" kontā. Tikmēr devītajā vietā ar 14 punktiem 15 dueļos ir "Kuņluņ Red Star".

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu