Rīgā norisinājās sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Latvijas sporta deju pāris Edgars Līnis un Elīza Ancāne
Latvijas sporta deju pāris Edgars Līnis un Elīza Ancāne Foto: Publicitātes foto

Jau 37. reizi Rīgā norisinās sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix". Izstāžu centrā "Ķīpsala" viesojas vairāk nekā 1500 dejotāju pāru no 40 pasaules valstīm, tajā skaitā ASV, Japānas, Singapūras, Kanādas un Eiropas valstīm. Sākot no plkst. 19.00 sestdien un svētdien pasākumu varēs vērot video tiešraidē!

Aizvadītajos gados festivāls ir kļuvis populārs tālu aiz Latvijas robežām, un tās ir vienas no pasaulē lielākajām sporta deju sacensībām. Pirmo reizi šā prestižā sporta deju festivāla ietvaros notiks divi pasaules čempionāti.

Festivāls norisināsies trīs dienas, no 14. līdz 16. decembrim, bet centrālie notikumi paredzēti 15. un 16. decembra vakara seansos plkst. 19:00. Sestdienas vakarā, 15. decembrī, notiks pasaules čempionāts jauniešiem Latīņamerikas dejās un 17. Rīgas domes kauss standartdejās, kas pulcēs vairākus pasaules rangā labāko divdesmitniekā esošus sporta deju pārus. Sacensību programmu kuplinās deju orķestris "Mirage Jazz Orchestra".

Svētdienas vakarā, 16. decembrī, noteikti ir vērts redzēt pasaules čempionātu Standartdeju šovā, kur sacentīsies Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) profesionāļu divīzijas pāri.  Noslēdzošajā starptautiskā sporta deju festivāla dienā tiks izcīnīts jau trešais ABORA kauss un spēlēs Boris Magkov Band no Grodņas. Skatītājus priecēs arī deju paraugdemonstrējumi.

Starptautisko sporta deju festivālu Baltic Grand Prix 2018 rīko Deju centrs Spektrs sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, LSFP un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvaldi. 

Biļetes Biļešu paradīzes kasēs un internetā: www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu