"Ferrari" boss: Miks Šūmahers ir ļoti līdzīgs savam tēvam

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Miks Šūmahers
Miks Šūmahers Foto: AFP/SCANPIX

Vācu autosporta talants Miks Šūmahers dažādās izpausmēs ir ļoti līdzīgs savam leģendārajam tēvam Mihaelam, uzskata Pirmās formulas (F-1) komandas "Ferrari" vadītājs Matija Binoto.

Septiņkārtējā F-1 čempiona Mihaela Šūmahera dēls Miks, kuram ir 20 gadi, šā mēneša sākumā pirmo reizi sēdās pie šo sacensību seriāla bolīda stūres, aizvadot testus "Ferrari" un "Alfa Romeo" komandās.

Līdz ar to Šūmaheru ģimene tādā veidā atgriezās "Ferrari" komandā, kuras rindās Mihaels savulaik izcīnīja piecus čempiontitulus.

"Pirmo reizi, kad redzēju Miku, viņš man nešķita pārāk līdzīgs Mihaelam," atklāja Binoto. "Tomēr viņu uzvedība ir ļoti līdzīga - pieeja darbam, ieinteresētība formulā un diskutēšana."

"Kad Miks bija pie mums, viņš centīgi izvērtēja formulu un runājās ar mehāniķiem. Tas ir ļoti līdzīgi tam, ko savulaik darīja viņa tēvs," neslēpa "Ferrari" vadītājs.

Par Šūmaheru junioru sauktais vācietis ir iekļauts "Ferrari" attīstības programmā, kas viņam ļauj veikt testus arī šīs komandas formulu un arī piedalīties treniņbraucienu sesijās.

Šajā sezonā Šūmahers debitē "Formula-2" sacensības, kas tiek uzskatītas par pēdējo pakāpienu ceļā uz F-1. Sportists pērn kļuva par Eiropas "Formula 3" čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu