Verpakovskis: Neesam saņēmuši ziņu, ka būtu jāsatraucas par drošību spēlēs

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
RFS futbolisti
RFS futbolisti Foto: Futbola klubs RFS/Facebook

Latvijas futbola komanda RFS UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmās kārtas mājas spēli aizvadīs Daugavas stadionā, aģentūrai LETA atklāja kluba ģenerāldirektors Māris Verpakovskis.

RFS kvalifikācijas pirmajā kārtā tika ielozēta Latvijas izlases aizsarga Vitālija Maksimenko pārstāvētā Slovēnijas vicečempione un kausa ieguvēja Ļubļanas "Olimpija".

Pirmais mačs starp šīm komandām notiks 11.jūlijā Slovēnijā, bet atbildes cīņa būs nedēļu vēlāk Rīgā. Tā kā RFS stadions neatbilst UEFA prasībām, tad mājas spēle tiks aizvadīta Daugavas stadionā.

Sagaidāms, ka Rīgā ieradīsies paprāvs "Olimpijas" fanu pulks, taču Ļubļanas komandas ultras "Green Dragons" nav pazīstamas ar agresīvu uzvedību starptautiskā mērogā.

"No kluba vai UEFA neesam saņēmuši ziņu, ka vajadzētu īpaši uztraukties par drošību spēlēs. Salīdzinot ar to reģionu, "Olimpija" fani neizceļas ar agresīvu uzvedību. Šobrīd no "Olimpija" esam saņēmuši pieprasījumu 500 biļetēm viņu komandas līdzjutējiem," stāstīja Verpakovskis.

Galvaspilsētas komanda Eiropas līgas izlozē parādījās ar nosaukumu Rīgas FS, tomēr turnīrā, tāpat kā Latvijas virslīgā, startēs ar savu ierasto vārdu RFS.

Tikmēr "Ventspils" komandai otrdien kā pretiniece ielozēta albāņu vienība Duresi "Teuta", bet "Liepāja" sacentīsies pret Minskas "Dinamo" no Baltkrievijas.

"Liepājas" un Minskas "Dinamo" komandu pirmā cīņa notiks 11.jūlijā Liepājā, bet nedēļu vēlāk tās duelēsies Baltkrievijā. Mači apmainīti vietām, jo 20.jūlijā Liepājas mājvietā stadionā "Daugava" notiks grupas "Prāta Vētra" koncerts.

Savukārt "Ventspils" pirmo maču aizvadīs mājās, bet atbildes cīņa būs izbraukumā.

Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā, ir jāpārvar četras kvalifikācijas kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu