Nešs: Porziņģis un Dončičs lieliski iederas mūsdienu basketbolā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stīvs Nešs
Stīvs Nešs Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis un Luka Dončičs lieliski iederas mūsdienu basketbolā, uzskata Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kādreizējā zvaigzne Stīvs Nešs.

Pašlaik 45 gadus vecais kanādietis no 1998. līdz 2004. gadam spēlēja Dalasas "Mavericks". Viņš ar nepacietību gaida, kad šajā komandā spēlēs Porziņģis kopā ar talantīgo Dončiču no Slovēnijas. 

"Domāju, ka šis ir super aizraujošs laiks, lai spēlētu un strādātu "Mavericks", lai būtu šīs komandas fans," intervijā Dalasas kluba mājaslapā citēts Nešs.

Porziņģis patlaban ir 24 gadus vecs, bet Dončiam ir tikai 20 gadu. Abi basketbolisti ir vēl karjeras sākumposmā.

"Jums ir divi iespaidīgi spēlētāji, kuri var mainīt spēli, ja viņiem izdosies saspēlēties un saprasties - izveidot ķīmiju. Viņi abi lieliski iederas mūsdienu spēlē," pārliecināts ir kanādietis.

Nešs uzskata, ka "Mavericks" komandā bez Porziņģa un Dončiča ir arī citi talantīgi basketbolisti, kā arī daži lomas spēlētāji, kas veidos labu mikroklimatu.

"Pārējie spēlētāji ir apmierināti ar savu lomu. Viņi var pārspēt uz sevi liktās cerības, bet tamdēļ nepieprasīs vairāk, jo tādējādi tiktu bojāta komandas ķīmija. Būs aizraujoši skatīties, kā viņi šosezon kopā attīstīsies."

Nešs karjerā divreiz tika atzīts par NBA regulārā čempionāta MVP jeb vērtīgāko spēlētāju. Šo balvu viņš saņēma 2005. un 2006. gadā, tolaik pārstāvot Fīniksas "Suns" komandu.

Viens no visu laiku labākajiem saspēles vadītājiem pērn tika uzņemts Basketbola slavas zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu