Ošs gūst vārtus Šveices čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mārcis Ošs
Mārcis Ošs Foto: Sanita Sparāne (Latvijas Futbola federācija)

Latvijas futbola izlases aizsargs Mārcis Ošs sestdien Šveices futbola čempionātā izcēlās ar gūtiem vārtiem, palīdzot savai komandai Neišateles "Xamax" izcīnīt otro uzvaru šajā sezonā.

"Xamax" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) uzvarēja "Luzern", kas turnīra tabulā ieņem piekto vietu.

Ošs laukumā pavadīja visu spēli un vārtus ar galvu guva 80.minūtē.

Latvieša pārstāvētā komanda vadībā izvirzījās jau spēles 11.minūtē, kad Gaitas Karlens no tuvas distances raidīja bumbu zem vārtu pārliktņa. "Xamax" pirmajā puslaikā 11 reizes sita pa pretinieku vārtiem, tomēr rāmī trāpīja vien trīs, 45 minūtēm noslēdzoties ar minimālu pārsvaru.

Otrajā puslaikā pretinieki sāka spēlēt aktīvāk, tomēr tas rezultātu nedeva, un Ošs jau spēles 80.minūtē pēc izpildīta stūra sitiena, ieskrējis soda laukumā, ar galvu bumbu raidīja vārtu tīklā, palīdzot savai vienībai svinēt otro panākumu šajā sezonā.

Citā spēlē uz maiņu nāca Roberts Uldriķis, kurš palīdzēja "Sion" mājās nospēlēt neizšķirti 1:1 (1:1) ar Ženēvas "Servette". Uldriķis laukumā devās 67.minūtē, bet sev atvēlētajā laikā ar rezultatīvām darbībām neizcēlās.

Svētdien Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" tiksies ar līdervienību "Basel".

No latviešu pārstāvētajām komandām turnīra tabulā visaugstāk atrodas "Sion", kas 12 spēlēs ar iekrātiem 17 punktiem atrodas ceturtajā pozīcijā, Vaņina "Zurich" ar 12 punktiem 11 mačos ir sestā, bet "Xamax" 12 dueļos nopelnījusi 11 punktus, ierindojoties astotajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu