Čempionu brokastis #9: No Rīgas "Dinamo" līdz valstsvienībai, NHL un maciņu biezumiem

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas hokeja izlase Liepājā aizvadījusi turnīru aktīvās klubu sezonas laikā, Rīgas "Dinamo" atsākusi sezonu KHL čempionātā, pašmājās turpinās OHL čempionāts un okeāna otrā krastā rit NHL sezona. Par ar hokeju saistītām tēmām TVNET Sports podkāstā "Čempionu brokastis" saruna ar pieredzējušo hokeja apskatnieku Jāni Matuli. 

Jānis Matulis ir ar vairāk nekā 30 pasaules čempionātu pieredzi. Aprunājāmies par aktuālo Latvijas hokeja dzīvē, tostarp par nesen Liepājā aizvadīto Četru nāciju turnīru, Rīgas "Dinamo" sekmēm KHL līgā, notikumiem Ziemeļamerikas hokejā un citām tēmām. 

Tāpat sarindojām šā brīža Latvijas izlases Top 3 vārtsargus, ja pasaules čempionāts sāktos rīt. 

"Rīgas "Dinamo" algu budžets ir priekšpēdējais visā KHL. Liekas, ka kādu pusmiljonu mazāks budžets ir tikai Vladivostokas "Admiral"," teica Matulis. "Esmu neoficiāli teicis, kāpēc komandā tiek turēts Sergejs Gimajevs, viņam visās ailēs ir mīnusi. Bet viņš faktiski ir vietējais, jo sieva ir rīdziniece. Spēlē par zemu samaksu. Kāpēc ne? Viņš jau nevienam īpaši netraucē."

Par Latvijas čempionāta galveno favorīti Matulis šobrīd uzskata "Kurbada" komandu, kas jaunās sezonas 12 spēlēs zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutusi. 

Klausies, skaties "Čempionu brokastu" 9. epizodi. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu