Francijas riteņbraukšanas komanda "Cofidis" AAE karantīnā tiks paturēti līdz 14.martam

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: /AP

Francijas profesionālā riteņbraukšanas komanda "Confidis" konstatētā "Covid-19" vīrusa dēļ Apvienotajos Arābu Emirātos karantīnas zonā būs spiesta pavadīt vēl vismaz desmit dienas, vēsta sacensību organizatori.

TVNET jau ziņoja, ka koronavīrusa dēļ ceturtdien Apvienoto Arābu Emirātu tūres organizatori atcēla sacensību pēdējos divus posmus, jo diviem Itālijas riteņbraucējiem tika konstatēta saslimšana ar vīrusu.

"Noskaidrojām, ka mūs karantīnas zonā, visticamāk, paturēs līdz 14.martam," savā "Facebook" profilā ierakstu publicēja "Confidis" komandas prezidents Tjerī Vitu.

Tāpat karantīnas zonā ievietota "Groupama - FDJ" komanda, starp tiem esot arī četriem riteņbraucējiem. Savukārt par pārējo divu komandu - "UAE Team" un "Gazprom" - liktenis pagaidām nav zināms.

Valstī notikušajā tūrē pirmā saslimšana ar vīrusu tika konstatēta ceturtdien, bet dienu vēlāk atklājās vēl seši jauni inficēšanās gadījumi. Starp šiem sešiem cilvēkiem bijuši divi Krievijas valsts piederīgie, divi itāļi, viens vācietis un kolumbietis.

"Lai arī desmit dienas nav maz, beidzot mums ir iedots kaut kāds termiņš," sociālajos tīklos ar savām pārdomām dalījās Vitu.

Riteņbraucēji, komandu personāls, kā arī daži žurnālisti īsi pēc sacensību atcelšanas Abū Dabī vienā no viesnīcām izgāja veselības pārbaudes testus, pēc kuriem vairums no cilvēkiem varēja pamest gan viesnīcu, gan valsti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu