Ostapenko uzzinājusi "French Open" pirmās kārtas pretinieci

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko izlozē uzzinājusi Francijas atklātā čempionāta ("French Open") jeb "Roland Garros" pirmās kārtas pretinieci.

Latvijas tenisiste patlaban pasaules rangā ieņem 43. vietu un viņai nākamajā mačā pretī stāsies WTA reitinga 77. rakete Medisona Brengla no ASV.

Tenisistes savā starpā trīsreiz tikās 2017. gadā, visi trīs dueļi notika uz "hard" jeb cietā seguma laukumiem. Ostapenko izcīnīja divas uzvaras.

2017. gads bija veiksmīgs Ostapenko, jo togad viņa sarūpēja sensāciju un triumfēja "French Open" turnīrā. Savukārt pērn un 2018. gadā viņa šajā turnīrā zaudēja jau pirmajā kārtā.

30 gadus vecā Brengla ir septiņus gadus vecāka par Ostapenko. Amerikāniete nekad nav tikusi "Grand Slam" turnīrā tālāk par ceturto kārtu.

Dueļa uzvarētājai turnīra otrajā kārtā pretī stāsies pasaules ceturtā rakete čehiete Karolīna Plīškova vai kāda no kvalifikācijas veiksminiecēm.

Plīškova turnīrā izlikta ar otro numuru aiz rumānietes Simonas Halepas (WTA 2.).

"French Open" šogad nespēlēs pasaules ranga līdere un pagājušā gada turnīra uzvarētāja austrāliete Ešlija Bārtija (WTA 1.), kā arī titulētā japāniete Naomi Osaka (WTA 3.).

Turnīrā nepiedalīsies arī Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova, kura WTA reitingā ieņem 48. vietu.

"Grand Slam" sērijas turnīrs "French Open" uz māla seguma laukumiem Parīzē risināsies līdz 11. oktobrim.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu