Elektrības problēmu dēļ pārtrauc FK "Liepāja" un RFS spēli

CopyDraugiem X Whatsapp
"Liepājas" futbolisti
"Liepājas" futbolisti Foto: FK Liepāja/Facebook.com

Elektrības problēmu dēļ sestdien Liepājā tika pārtraukta Latvijas futbola čempionāta jeb "Optibet" virslīgas spēle .

Kārtas centrālajā mačā FK "Liepāja" stadionā "Daugava" ar 1:0 (0:0) bija vadībā pret RFS, kad pēc otro reizi izdzisušām stadiona apgaismes iekārtām vienā laukuma galā spēle tika pārtraukta.

Pirmais bīstamais moments pie kādas no komandu vārtiem bija 21.minūtē, kad no vārtu priekšas ar galvu vārtos netrāpīja viesu bīstamākais vīrs Darko Lemajičs.

26.minūtē no vārtu augšējā stūra bumbu izvilka mājinieku vārtsargs Oleksandrs Ribka.

42.minūtē Artūrs Karašausks soda laukumā rādīja, ka piespēlēs, bet ar viltīgu vieglu sitienu raidīja bumbu zem pārliktņa, viesu vārtsargam Daņilo Kučeram atvairot bumbu.

51.minūtē jau viesu vārtsargam vajadzēja demonstrēt savu meistarību, atvairot bumbu. Savukārt pēc otrajā puslaikā spēlētām apmēram desmit minūtēm spēle uz pusstundu tika pārtraukta elektroenerģijas padeves problēmu dēļ.

Atsākot maču, gandrīz uzreiz mājinieki guva vārtus. Viesi kļūdījās laukuma vidū, liepājnieki ar vienu piespēli izvirzīja tālsitiena pozīcijā Mārtiņu Ķiguru, kurš ar sitienu no metriem 25 iedzina bumbu vārtu labajā stūrī - 1:0.

62.minūtē Jevgeņijs Berjozkins bīstami sita vārtu apakšējā stūrī, bumbu uz stūra sitienu novirzot Kučeram.

63.minūtē maču savainojuma dēļ nevarēja turpināt Eduards Tīdenbergs, tiekot nomainīts.

67.minūtē vēlreiz izdzisa prožektori laukuma galā, kur atradās RFS vārti, komandām otro reizi tehnisku iemeslu dēļ dodoties uz ģērbtuvēm.

Vēl pēc apmēram 20 minūtēm spēle tika pārtraukta pavisam.

Mačā ar "Riga" komandu "Liepājai" iepriekšējā kārtā pārtrūka piecu uzvaru sērija. Turpretī RFS pēc diviem neizšķirtiem uzveica "Spartaku" un atgriezās uz uzvaru takas.

"Liepājai" pēdējās trīs spēlēs bez gūtiem vārtiem bija Artūrs Karašausks, kurš pirms tam četros dueļos pēc kārtas kopā guva sešus vārtus.

Sakrāto brīdinājumu dēļ abām komandām sastāvā bija iztrūkums. Liepājniekiem nevarēja palīdzēt Ingars Sarmis Stuglis, bet rīdziniekiem talkā nedevās Sedriks Kuadio.

Abās pirmajās šīs sezonas savstarpējās spēlēs pārliecinošas uzvaras bija svinējusi RFS - 5:2 un 3:0.

Pirmo vietu turnīra tabulā ar 60 punktiem 22 mačos ieņem "Riga", kas par deviņiem punktiem apsteidz RFS, kas aizvadījusi 21 spēli.

39 punkti ir "Valmierai", 34 punkti - "Ventspilij", 29 punkti 21 spēlē - "Liepājai", bet 28 punkti - "Spartakam".

Tālāk ar 21 punktu ir "Jelgava", 19 punktus iekrājusi "Daugavpils", par trim mazāk - "Metta", kamēr "Tukums 2000"/TSS ticis pie astoņiem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu