Tenisa zvaigzne Zverevs noliedz apsūdzības par vardarbību pret savu bijušo draudzeni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Zverevs
Aleksandrs Zverevs Foto: EPA/Scanpix

Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs noliedz, ka būtu bijis fiziski vardarbīgs pret savu bijušo draudzeni, vēsta BBC. 

Zvereva bijusī draudzene Olga Šaripova sarunā ar Krievijas mediju "Championat" pastāstījusi, ka nepatīkamākais atgadījums noticis 2019. gadā neilgi pirms "US Open" turnīra. Konkrētajā dienā Šaripova esot pastaigājusies ar savām draudzenēm un viesnīcas numuriņā pārradusies vēlāk nekā plānots, un tas esot ļoti nepaticis slavenajam tenisistam.

"Viņš mani sāka žņaugt. Vairākkārt mēģināju izbēgt no numuriņa, bet viņš mani nelaida. Baidījās, ka kāds var ieraudzīt vai sadzirdēt mūs. Bet vienā mirklī man tomēr izdevās izmukt no istabas, un man līdzi bija tikai telefons," stāstīja tenisista bijusī draudzene.

Zverevs šādas apsūdzības nodēvējis par nepamatotām un nepatiesām. "Tas mani apbēdina. Man ir ļoti žēl, ka viņa nākusi klajā ar tādiem paziņojumiem," savā "Twitter" kontā rakstīja 23 gadus vecais tenisists.

Sieviete mēģinājusi paslēpties viesnīcā, bet Zverevs viņu atradis pie ēkas sānu ieejas, kur cilvēki tik daudz neapgrozās. Tenisists draudzeni aicinājis atpakaļ uz numuriņu, lai izrunātos, tomēr Šaripova sapratusi, ka no runāšanas tur nekas nesanāks.

"Man bija bail un es gribēju mukt, bet Saša mani noķēra, pagrūda pret sienu un teica: "Man par to nekas nebūs. Visiem nospļauties par to, ko tev nodarīšu." Par laimi, tajā brīdī tuvumā parādījās cilvēki un es kopā ar viņiem izgāju uz ielas. Labi, ka man līdzi bija telefons un es varēju sazvanīt draugu, lai man atbrauc pakaļ," sacīja Šaripova, kura portālam iesūtījusi arī ekrānuzņēmumus no minētās sarunas ar draugu.

Tomēr mantas, nauda un dokumenti, tai skaitā pase, palikuši numuriņā pie Zvereva. Kamēr Šaripova viesnīcas lobijā gaidījusi draugu, kurš viņai brauca pakaļ, Zverevs tomēr vēlējies aprunāties, bet saruna ātri vien atkal pārtapusi konfliktā. Kad minētais Šaripovas draugs ieradies viņai pakaļ, Zverevs sievietes mantas vienkārši izmetis ārā no istabas. Tomēr draudzenes pasi viņš paturējis pie sevis.

Šaripova turpmākās dienas dzīvoja pie minētā drauga ģimenes, un pēc tam ieradies Zverevs, kurš gribējis izrunāties un citu cilvēku klātbūtnē uzvedies mierīgi. Šaripova pēc tam nolēma attiecības turpināt. Tiesa, viņa minētajā sarunā atzina, ka šī nav bijusi vienīgā reize, kad tenisists pret viņu pacēlis roku, tomēr tieši šajā gadījumā viņai bail bijis visvairāk.

Nobeigumā Šaripovai tika vaicāts, vai viņa nebaidās no tenisista plašā fanu loka atriebības, uz ko fotogrāfe atbildēja noliedzoši.

"Nē. Man draudēja arī tad, kad mēs vēl bijām attiecībās. Pārdzīvoju tos laikus, gan jau pārdzīvošu arī šos. Es gribu, lai Saša saprot, ka tādas izdarības nevar palikt nesodītas. Vairs nevaru pierādīt, ka viņš mani žņaudza, bet esmu gatava iziet visas nepieciešamās pārbaudes, tai skaitā melu detektora," sacīja Šaripova.

"Man no viņa neko nevajag. Es tikai gribu, lai cilvēki zinātu," nobeigumā noteica tenisista bijusī draudzene.

Zverevs ir viens no pasaulē labākajiem tenisistiem. Viņš šobrīd ATP vīriešu vienspēļu rangā ieņem augsto 7. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu