Siguldas ledus trasi pagaidām vadīs Nātriņš (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Daniēls Nātriņš
Daniēls Nātriņš Foto: Paula Čurkste/LETA

Par Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases valdes priekšsēdētāja amata pienākumu izpildītāju piektdien, 11.decembrī kļūs Daniēls Nātriņš, kurš ir pagaidu valdes loceklis arī Rīgas Daugavas stadionā un Lielupes Tenisa centrā.

Jau janvārī IZM uzsākšot konsultācijas ar sporta nozari par sporta nozares kapitālsabiedrību pārvaldību un iespējamu šo kapitālsabiedrību apvienošanu.

Pirms nedēļas SIA "Bobsleja un kamaniņu trase "Sigulda"" ārkārtas dalībnieku sapulcē, ņemot vērā līdzšinējā valdes locekļa Daiņa Dukura uzteikumu, nolemts ar 11.decembri atbrīvot viņu amata. Dukura pēdējā pilnvaru diena būs 10.decembris.

Lai nodrošinātu tiesību aktiem atbilstošu trases pārvaldību un SIA rīcībspēju, par trases valdes priekšsēdētāju ar 11.decembri iecelt Nātriņš, kurš pienākumus pildīs līdz brīdim, kamēr valsts kapitāla daļu turētājs saskaņā ar Publiskas personas kapitāla daļu un kapitālsabiedrību pārvaldības likumu izvēlēsies jaunu kandidātu.

Vienlaikus, lai nodrošinātu nepārtrauktu trases ikdienas darba procesa norisi, sapulcē nolemts nākotnē izveidot trases izpilddirektora amatu, pārveidojot esošo valdes priekšsēdētāja vietnieka amatu un attiecīgi pārceļot tajā Ingu Reiniņu vai izveidojot jaunu amata vietu.

Nātriņš šobrīd pilda pagaidu valdes locekļa amata pienākumus arī valsts SIA "Kultūras un sporta centrs "Daugavas stadions"" un SIA "Tenisa centrs "Lielupe"".

Jau ziņots, ka Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases direktors Dukurs, kurš vienlaicīgi ir arī Latvijas skeletona izlases galvenais treneris, pametīs trases direktora amatu.

Viens no aiziešanas iemesliem esot vēlme vairāk laika veltīt saviem dēliem skeletonistiem Martinam un Tomasam Dukuriem pirms 2022.gada olimpiskajām spēlēm Pekinā, bet otrs iemesls pamest amatu esot vēlme izveidot skeletona jaunatnes akadēmiju Siguldā, lai piesaistītu bērnus, kas vēlas nodarboties ar šo sporta veidu.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu