"Wizards" treneris uzņemas atbildību par Bertāna sniegumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Skots Brūkss
Skots Brūkss Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas basketbolistam Dāvim Bertānam vairāk jātiek pie iespējām izpildīt tālmetienus, atzīst Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas "Wizards" galvenais treneris Skots Brukss.

"Wizards" otrdien izbraukumā ar rezultātu 116:135 piekāpās Losandželosas "Clippers", tādējādi Vašingtonai pārtrūka piecu uzvaru sērija.

Bertāns laukumā pavadīja 26 minūtes un 26 sekundes, atzīmējoties ar sešiem punktiem, trāpot divus no četriem tālmetieniem.

"Clippers" pievērsa rūpīgu vērību Bertānam, kuru sedza viens no līgas labākajiem aizsargiem - NBA zvaigzne Kavai Lenards.

"Viņi izslēdza viņu no spēles. Domāju, ka man jāpaveic labāks darbs, lai radītu viņam vairāk iespēju. Viņam nevajadzētu 26 minūtēs izpildīt tikai četrus metienus. Uzņemos par to atbildību. Bet, kā jau teicu, pretinieki šovakar ļoti koncentrējās uz viņu," preses konferencē atzina Brukss.

Bertāns šosezon 26 mačos vidēji spēlē guvis 11,0 punktus un trāpījis 37,2% tālmetienu, realizējot 2,8 no 7,7 izpildītajiem trīspunktu metieniem.

Pagājušā sezona Bertānam bija veiksmīgāka - vidēji 15,4 punkti, trāpīti 3,7 no 8,7 tālmetieniem (42,4%).

"Wizards" ar 11 uzvarām un 18 zaudējumiem ieņem 13. vietu Austrumu konferences kopvērtējumā starp 15 komandām.

Savukārt "Clippers" ar 23 panākumiem 33 mačos atrodas otrajā pozīcijā Rietumos, atpaliekot vienīgi no līderes Jūtas "Jazz" (25-6).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu