Izcilais golferis Makilrojs: Jābūt pateicīgiem, ka Taigera bērni nepalika bez tēva

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rorijs Makilrojs (pa kreisi) un Taigers Vudss.
Rorijs Makilrojs (pa kreisi) un Taigers Vudss. Foto: EPA/Scanpix

Visiem jābūt pateicīgiem liktenim, ka golfa zvaigznes Taigera Vudsa bērni pēc šausminošās avārijas nepalika bez tēva, izteicies negadījumā smagi cietušā sportista kolēģis Rorijs Makilrojs.

Vudss otrdien Kalifornijas dienvidos cieta autoavārijā un tika nogādāts slimnīcā ar vairākiem atvērtiem lūzumiem kājā. Vēlāk viņam veica operāciju, kuras laikā kājās ievietoja metāla stieņus un skrūves.

45 gadus vecais Vudss šobrīd ir pie samaņas un pamazām atlabst pēc operācijas.

Četrkārtējais "Major" titula īpašnieks brits Rorijs Makilrojs CNN izteicies, ka jābūt pateicīgiem par to, ka avārija neatstāja Vudsa bērnus bez tēva.

"Viņš nav nekāds supermens, bet tikai cilvēks. Tā jau savā dzīvē pārcietis tik daudz. Šobrīd visiem būtu jābūt pateicīgiem, ka viņš vispār palika dzīvs. Ka viņa bērni nepalika bez tēva. Tas ir pats svarīgākais. Par golfu te vispār nav runas. Tas pat šobrīd nav pie apvāršņa," pauda Makilrojs.

Izmeklētāji medijiem pauduši, ka Vudss neko no avārijas brīža neatceroties, kā arī pret viņu netiks ierosināta krimināllieta, jo tas bija nelaimes gadījums.

Vudss tiek uzskatīts par vienu no visu laiku labākajiem golfa spēlētājiem. Savas karjeras laikā viņš izcīnījis 82 uzvaras PGA tūrē. 

Viņš ir viens no pasaules turīgākajiem sportistiem. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu