Znaroks labo Gagarina kausa izcīņas rekordu (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Oļegs Znaroks
Oļegs Znaroks Foto: www.hawk.ru

Bijušais Rīgas "Dinamo" hokejists, Latvijas izlases spēlētājs un treneris Oļegs Znaroks, kurš šobrīd ir Maskavas "Spartak" galvenais treneris, piektdien ir labojis Gagarina kausa izcīņas rekordu galvenā trenera postenī aizvadīto spēļu skaitā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubos.

Piektdien Maskavā notiekošajā Rietumu konferences ceturtdaļfināla spēlē starp Maskavas CSKA un Maskavas "Spartak" komandām Znaroks ir kļuvis par spēlēm bagātāko treneri KHL, pārspējot ilggadējo PSRS izlases aizsargu Zinetulu Biļaļetdinovu.

Znarokam piektdien tā 118.spēle galvenā trenera amatā, cīnoties par Gagarina kausa, kamēr viņa konkurents aiz laukuma apmales komandas vadītāja postenī stāvējis par vienu reizi mazāk.

Trešajā vietā ar 95 spēlēm ir Dmitrijs Kvartaļnovs, kuram ar 67 spēlēm seko Vjačeslavs Bikovs un ar 66 spēlēm - Rīgā dzimušais Iļja Vorobjovs.

KHL galvenā trenera amatā Znaroks četrreiz nokļuvis līdz Gagarina kausa finālam, trīsreiz iegūstot trofeju. 2012. un 2013.gadā viņš to paveica ar Maskavas "Dinamo", bet 2017.gadā - ar Sanktpēterburgas SKA.

Šīs sezonas Gagarina kausa izcīņas pirmās kārtas sērijā līdz četrām uzvarām ar 1-0 vadībā pagaidām ir CSKA.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu