Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Video ⟩ Mediji: NBA kādreizējā zvaigzne Pīrss draiskulību dēļ zaudē darbu ESPN

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Pols Pīrss
Pols Pīrss Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kādreizējā zvaigzne Pols Pīrss zaudējis darbu prestižajā medijā ESPN, jo sociālajos tīklos izplatīts video, kurā viņš redzams ballītē izklaidējamies kopā ar striptīza dejotājām, tādējādi pārkāpjot Covid-19 drošības protokolu, vēsta Ziemeļamerikas mediji.

Patlaban 43 gadus vecais Pīrss basketbolista karjeru noslēdza pēc 2016./17. gada sezonas. Pēc sportista gaitām viņš kļuva par NBA apskatnieku, piedaloties vairākos ESPN televīzijas raidījumos.

Pagājušās nedēļas nogalē Pīrss savā "Instagram" profilā dalījās ar video, kurā viņš bija redzams telpā izklaidējoties kopā ar striptīza dejotājām, kā arī spēlējot pokeru, lietojot alkoholu un smēķējot, vēsta "Yahoo Sports".

Pīrss acīmredzami pārkāpa Covid-19 drošības protokolu. Nedz bijušais basketbolists, nededz ESPN vadība sīkākus komentārus pagaidām nav snieguši. Pīrss vēlāk publicēja video, kurā viņš iesmej par sacelto traci sociālajos tīklos.

2008. gadā Pīrss ar Bostonas "Celtics" komandu izcīnīja NBA čempionu titulu, turklāt viņš tika atzīts par finālsērijas MVP jeb vērtīgāko spēlētāju.

Pīrss karjeras laikā 10 reizes piedalījās NBA Visu zvaigžņu spēlē. Viņš bez "Celtics" pārstāvēja arī Bruklinas "Nets", Vašingtonas "Wizards" un Losandželosas "Clippers".

NBA regulārajā čempionātā Pīrss aizvadīja 1343 spēles, vidēji atzīmējoties ar 19,7 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu