Bruklinai nākamajā spēlē jāiztiek bez Ērvinga, bet, iespējams, varēs palīdzēt Hārdens

LETA/DPA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens
Džeimss Hārdens Foto: EPA/Scanpix

Kairijs Ērvings savainojumu dēļ nevarēs palīdzēt Bruklinas "Nets" komandai Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra Austrumu konferences pusfināla piektajā spēlē, toties laukumā varētu atgriezties Džeimss Hārdens.

Ērvings potītes traumu guva sērijas ceturtajā spēlē, kurā "Nets" Milvoki "Bucks" piekāpās ar 96:107. Svētdien veiktās pārbaudes atklāja, ka Ērvings piektajā spēlē piedalīties nevarēs, bet par nākamajiem mačiem informācijas nav.

Tikmēr Hārdens pusfināla sērijas pirmajā spēlē atsvaidzināja augšstilba muskuļa savainojumu.

Otrdien ESPN apskatnieks Eidriens Vodžnarovskis ziņoja, ka Hārdens neformālā treniņā mēģināja pārbaudīt savu gatavību spēlei un jutās pietiekami labi, lai dotos laukumā. Atsaucoties uz saviem avotiem, Vodžnarovskis raksta, ka Hārdens varēs piedalīties mačā.

Pusfināla sērijas piektā spēle paredzēta otrdien.

"Nets" galvenais treneris Stīvs Nešs norādīja, ka Ērvings ierindā atgriezīsies, kad atļauja tiks saņemta no medicīnas personāla.

Hārdens augšstilba muskuļa savainojuma dēļ šosezon jau izlaidis 21 maču.

"Nav viegli zaudēt līderus, bet ar to esam saskārušies visas sezonas garumā. Vienīgā zelta maliņa šajā stāstā ir, ka uzvaras spējām izcīnīt arī bez vairākiem līderiem," iztrūkumus sastāvā komentēja Nešs.

"Nets" galvenais treneris arī uzsvēra, ka Kevins Durents partneru traumu dēļ netiks nodarbināts vairāk, nekā to iepriekš paredzējis treneru korpuss.

NBA pamatturnīrā komandas šosezon aizvadīja 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu