TVNET sociālais projekts: noskaidrotas stipendiju laureātes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

TVNET sociālā projekta trešajā sezonā noskaidrosim stipendiju ieguvējus trīs kategorijās - sportisti, sportistes un treneri. Pateicoties aktīvai atbalstītāju balsošanai, pirmajā no trim kategorijām esam jau noskaidrojuši stipendiju ieguvējus. Meiteņu konkurencē laureātes ir Eiženija Matilēviča, Patrīcija Mūrniece un Laura Gaugere.

Sociālā projekta galvenais mērķis ir atbalstīt jaunos sportistus, kuriem ir vēlme studēt un apvienot studijas ar lielo sportu. Ideja radās basketbola leģendai Valdim Valteram, ņemot vērā viņa pieredzi. Sportistam izglītība ir ļoti svarīga, jo sportista karjera ir īsa.

Dalībai trešās sezonas projektā pieteiktas astoņas meitenes un tikpat puišu. Salīdzinājumā ar iepriekšējiem gadiem jaunums ir perspektīvo treneru kategorija. Uz treneriem pavisam noteikti var attiecināt teicienu - mūžu dzīvo, mūžu mācies. 

Ar katru stipendijas pretendentu izveidota video intervija, kas redzama portālā TVNET. Iepazīstot jaunos sportistus un trenerus, katrā kategorijā pirmo trīs vietu ieguvēji saņems stipendiju 1000 eiro apmērā.

Stipendiju pretendentus izvirzīja attiecīgo sporta veidu federācijas.

Mēnesi ilgušajā balsojumā noskaidrojies, ka meiteņu konkurencē stipendijas saņems Eiženija Matilēviča (lakross RSU), Patrīcija Mūrniece (regbijs, RSU) un Laura Gaugere (florbols, RTU).

Trešās sezonas dalībnieces meiteņu kategorijā

  1. Dinija Sanda Pāvelsone (basketbols, RSU)
  2. Anna Krūmiņa (futbols, LU)
  3. Lāsma Ozola (volejbols, LU)
  4. Elīna Mārtiņa (handbols, LSPA)
  5. Eiženija Matilēviča (lakross, RSU)
  6. Patrīcija Mūrniece (regbijs, RSU)
  7. Undīne Vektere (frisbijs, LLU)
  8. Laura Gaugere (florbols, RTU)

Vērts atzīmēt, ka šovasar Tokijas olimpiskajās spēlēs startēja pieci sportisti, kas iepriekš ir piedalījušies TVNET sociālajā projektā - Helvijs Babris (BMX), Roberts Akmens (smaiļošana), Anastasija Grigorjeva (brīvā cīņa), Agate Rašmane (šaušana) un Daniils Bobrovs (peldēšana).

Projektu atbalsta 11TV, Reck, LNK Industries un TVNET.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu