Razmam zaudējums pasaules čempionāta pirmajā kārtā

CopyDraugiem X Whatsapp
Madars Razma
Madars Razma Foto: https://www.facebook.com/madars.razma

Madars Razma ceturtdien Londonā cieta zaudējumu Profesionālās šautriņu korporācijas (PDC) rīkotā pasaules čempionāta šautriņu mešanā pirmajā kārtā.

Razma pirmajā kārtā līdz trim uzvarētiem setiem ar 1-3 zaudēja īram Stīvam Lenonam.

Pirmajā setā pirmo legu uzvarēja Latvijas šautriņu metējs, bet nākamajos trijos pārāks bija īrs.

Arī otrais sets sākās līdzīgi, pirmajā legā pārākam esot Razmam, otrajā - Lenonam. Pēc tam gan divos legos uzvarēja latvietis, izlīdzinot rezultātu pēc setiem - 1-1.

Trešajā setā pārāks bija Lenons, uzvarot ar 3:2. Divreiz viņš izvirzījās vadībā, uzvarot legus, un divreiz Razma spēja atspēlēties. Piektajā legā tomēr labāks bija īru šautriņu metējs.

Arī ceturtajā setā Lenons svinēja panākumu ar 3:2, iekļūstot otrajā kārtā. Viņš uzvarēja pirmo legu, divos nākamajos pārāks bija latvietis, bet beidzamos divus legus šajā spēlē uzvarēja īrs.

Razma pasaules rangā ieņem 49. vietu, bet Lenons ir 52. vietā.

Otrajā kārtā Lenonu piektdien gaida tikšanās ar poli Kžištofu Ratajski, kurš čempionātā izsēts ar 12. numuru. Ratajskim labākais sasniegums pasaules čempionātos ir iekļūšana astotdaļfinālā 2017. gadā.

Pasaules čempionāts Londonā norisinās "Alexandra Palace" un noslēgsies 3.janvārī.

2022. gada pasaules čempionāta kopējais balvu fonds ir 2,5 miljoni britu mārciņu (2,945 miljoni eiro). Zaudējot pirmajā kārtā, Razma nopelnīja 7500 sterliņu mārciņu (8850 eiro).

Razma PDC pasaules čempionātā debitēja 2019. gadā, apstājoties pirmajā kārtā, bet pagājušogad pārvarēja pirmo kārtu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu