Video ⟩ Mairis Briedis uz kājas uztetovē Džeika Pola vārdu (8)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis.
Mairis Briedis. Foto: Ekrānuzņēmums no video

Mairis Briedis atkal ar jaunu sparu meties centienos uz cīņu izaicināt "YouTube" satura veidotāju un pašpasludināto bokseri Džeiku Polu, šoreiz uz kājas uztetovējot viņa vārdu.

Briedis Polu uz cīņu uzstājīgi centās izaicināt jau gada pirmajā pusē, bet vēlāk šis entuziasms noplaka.

Pirmdienas vakarā sociālās saziņas vietnēs ievietots jauns Brieža video, kurā Polam vēlreiz mests izaicinājuma cimds. Šoreiz Latvijas bokseris uz kreisās kājas augšstilba uztetovējis Pola vārdu.

Tetovējumā attēlota stilizēta brieža galva, ko rotā teksts "Džeika sliktā karma".

Maira Brieža tetovējums.
Maira Brieža tetovējums. Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Domāju, ka tiem, kuri boksam veltījuši visu savu dzīvi, to pieprot, šādu cilvēku, es to negribētu saukt par ņirgāšanos par sportu, bet cirks vai zirgošanās, sit pa ego. Tas liek to uztvert kā necieņu pret profesionāliem bokseriem. Es domāju, ka arī Mairim tas nāca uz āru.

Tā nekad nav bijusi mūsu stratēģija. Nekad to neuztvērām nopietni. Šādās cīņās profesionālam bokserim ir daudz vairāk ko zaudēt, nevis iegūt. Līmeņi ir tik krasi atšķirīgi, ka var pat gadīties tādas traumas, kas paliek uz mūžu. To nevienam cilvēkam nekad nevajadzētu novēlēt," tā Brieža uzstājīgo vēršanos pie Pola oktobrī komentēja latvieša menedžeris Raimonds Zeps.

"Domāju, ka tas ir jautājums par katra cilvēka humora izjūtu, skatījumu uz lietām. Noteikti ir daudzi, kuriem tas likās nepieņemami un nepareizi. Kāds cits varbūt tajā saskatīja humoru. Mēs nevienā brīdī nedomājām, ka Pols tiešām šādai cīņai varētu piekrist. Tikai vēlējāmies nedaudz uzkāpt viņa ego. Jebkurā gadījumā mēs zinām, ka viņa komanda to pamanīja. Tik tiešām interesējās par iespējām cīnīties ar Mairi. Brīdī, kad viņi saprata, ka otrā pusē ir profesionāls bokseris, pasaulē labākais šajā svara kategorijā, tad arī visa interese pazuda. Jo viņi saprata, ka te neko sarunāt nevarēs."

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu