Video ⟩ Ērvings: Komandas biedri teica, lai uzstādu jaunu rekordu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kairijs Ērvings
Kairijs Ērvings Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Kairijs Ērvings atzinīgus vārdus veltīja saviem komandas biedriem pēc sava personīgā rezultativitātes rekorda uzstādīšanas Bruklinas "Nets" komandas uzvarā.

"Nets" basketbolisti viesos ar 150:108 apspēlēja Orlando "Magic" vienību.

Nedēļu iepriekš pret Šarlotas "Hornets" Ērvings guva 50 punktus, bet pagājušajā naktī viņš uzstādīja jaunu kluba rekordu, pretinieku grozā raidot 60 punktus. Iepriekšējais rekorda īpašnieks bija Derons Viljamss, kurš 2012. gadā guva 57 punktus.

"Jutos lieliski. Šāda spēle tikai apliecina, ka mēs kā komanda arvien vairāk uzticamies viens otram," sarunā ar Ziemeļamerikas medijiem izteicās Ērvings. "Kad spēlē vari iemest 60 punktus, nepieskaroties daudz bumbai un neizdarot sliktus metienus, tas ir lieliski. Apsēžoties uz soliņa, komandas biedri mani uzmundrināja un teica, lai uzstādu jaunu rekordu. Tie basketbolā ir patīkami mirkļi."

"Iespējams, pāris metienus man nevajadzēja izmest, jo tie bija ar augstu sarežģītības pakāpi, bet mani partneri par tādu metienu izvēli nedusmojās. Galvenais, ka šie punkti palīdzēja komandai tikt pie panākuma," atzina 29 gadus vecais Ērvings.

"Viņš patiešām ir apbrīnojams," sacīja "Nets" komandas galvenais treneris Stīvs Nešs. "Kairiju patiešām ir bauda skatītes, bet šādi vakari ir vēl īpašāki, kad viņš kontrolē visu notikumus laukumā. Punktus kā vien to vēlas."

"Šis Kairijam bija lielisks vakars," uzsvēra viens no "Nets" līderiem Kevins Durants. "Viņš pirms mača bija ļoti motivēts, dievinu šādu attieksmi."

Šī bija Ērvinga rezultatīvākā spēle karjerā. Iepriekš 2014./2015. gada sezonā, vēl pārstāvot Klīvlendas "Cavaliers", Ērvings vienā spēlē guva 57 punktus.

Šajā sezonā amerikāņu aizsargs 18 mačos ir izcēlies ar vidēji spēlē gūtiem 25,9 punktiem, 5,4 rezultatīvām piespēlēm un no trīspunktu metienu līnijas uzbrucis ar 40,8% precizitāti.

Bruklinas "Nets" ar 36 uzvarām 69 mačos atrodas astotajā vietā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu