Video Porziņģim "double-double" un pieci bloki; Bertāns nespēlē

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/AP/Scanpix

Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē izcēlās ar "double-double", savukārt Dāvis Bertāns traumas dēļ nespēlēja.

Vašingtonas "Wizards" izbraukumā ar rezultātu 97:115 piekāpās Hjūstonas "Rockets", piedzīvojot septīto zaudējumu pēdējos astoņos mačos, savukārt pretiniekiem izdevās pārtraukt piecu zaudējumu sēriju.

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, kuru laikā viņš guva 22 punktus (2p. 7/15, 3p. 0/3, soda metieni 8/8), izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu un bloķēja piecus metienus.

Latvijas basketbolists aizvadīja devīto maču "Wizards" rindās, un sesto reizi viņš kļuva par spēles rezultatīvāko spēlētāju savā komandā. 

"Wizards" labā 16 punktus guva Rui Hačimura, pa 13 iemeta Korijs Kisperts un Kentaviuss Kaldvels-Poups.

Spēle ritēja kā pa viļņiem. Otrajā ceturtdaļā pēc Porziņģa "slam dunk" viesu pārsvars sasniedza 23 punktu robežu (54:31). Līdz puslaika pārtraukumam pretinieki starpību sadeldēja uz pusi (63:51).

Trešajā ceturtdaļā "Hockets" turpināja atspēlēšanos un pietuvojās pretiniekiem līdz viena precīza metiena tiesai. Ceturtajā ceturtdaļā mājinieki dominēja, uzvarot šajā nogrieznī ar rezultātu 35:14.

Hjūstonas vienībai izdevās 16:0 izrāviens.

"Hockets" sastāvā Kristians Vudss guva 39 punktus (3p. 8/9) un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas, 17 punktus iemeta Džeilens Grīns, 15 pievienoja Ēriks Godons.

Vudss gūtajos punktos un trāpītajos tālmetienos sasniedza karjeras rekordus.

Rietumu konferences un līgas kopvērtējumā "Rockets" ar 18 uzvarām un 54 zaudējumiem ieņem pēdējo vietu, bet "Wizards" ar bilanci 30-41 atrodas 11. pozīcijā Austrumos.

Citā spēlē Dalasas "Mavericks" mājās ar 110:108 uzveica Minesotas "Timberwolves", izcīnot septīto uzvaru pēdējos 10 mačos, tikmēr pretiniekiem 10 spēļu nogrieznī šis ir tikai otrais zaudējums.

Uzvarētājiem Dvaits Paules guva 22 punktus, 20 iemeta Spensers Dinvidijs, 18 pievienoja Redžijs Bulloks (3p. 6/11), ar 15 punktiem atzīmējās Dorians Finijs-Smits, Džeilens Bransons un Luka Dončičs, kura kontā arī 10 rezultatīvas piespēles un astoņas kļūdas.

Bertāns nespēlēja labā ceļgala iekaisuma dēļ.

"Timberwolves" sastāvā 22 punktus guva Karls Entonijs Taunss, 19 pievienoja Entonijs Edvards, 18 iemeta Diandželo Rasels, ar 17 atzīmējās Torīns Prinss.

"Mavericks" ar bilanci 44-28 ieņem piekto vietu Rietumos, kur "Timberwolves" ar 42-31 ierindojas septītajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu