Maiks Taisons nosauc summu cīņai pret Brieža izaicināto Polu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Kādreizējais amerikāņu bokseris Maiks Taisons izteicies, ka pret "YouTube" zvaigzni Džeiku Polu, kuru vairākkārt uz dueli izaicinājis Mairis Briedis, cīnītos tikai par vienu miljardu ASV dolāru. 

55 gadus vecajam Taisonam gan neviens līgumu par cīņu pret Polu nav piedāvājis.

"Neviens man neko nav teicis," savā raidierakstā jeb podkāstā sacīja Taisons. "Viņam nav naudas, tāpēc nav piedāvājuma. Es par to neko nezinu. Pret viņu cīnīšos tikai par vienu miljardu."

"Ar Džeiku Polu esmu daudz kopā ballējies, un viņš man neko nav teicis. Šādu informāciju esmu dzirdējis tikai no jums," sacīja bijušais smagsvaru divīzijas pasaules čempions.

Vairākkārt uzstājīgi uz cīņu Polu izaicinājis Briedis, kurš uz savas kājas uztetovēja stilizētu brieža galvu, ko rotā teksts "Džeika sliktā karma".

Taisona pēdējā profesionālā cīņa notika 2005. gadā, kad boksa leģenda piekāpās Kevinam Makbraidam, taču 2020. gadā Taisons atgriezās ringā, lai aizvadītu paraugcīņu pret Roju Džonsonu junioru.

Kopumā sportista karjeras laikā Taisons aizvadīja 58 cīņas, svinot 50 uzvaras, piedzīvoja sešus zaudējumu un divreiz cīņas noslēdzās neizšķirti.

Tikmēr 25 gadus vecais Pols aizvadījis piecas boksa cīņas, kurās palicis nepārspēts jeb pasludināts par uzvarētāju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu