Viljamsas treneris Mouratoglu strādās ar Halepu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Mouratoglu
Patriks Mouratoglu Foto: AFP/SCANPIX

Ilggadējais tenisa zvaigznes Serēnas Viljamsas treneris Patriks Mouratoglu kļūs par kādreizējās sieviešu tenisa pirmās raketes Simonas Halepas treneri.

"Jauna nodaļa manā karjerā un esmu par sajūsmā. Sākam strādāt," tviterī vēstīja Halepa, divkārtējā "Grand Slam" čempione, kura bija bez galvenā trenera kopš pagājušā septembra, kad viņa pārtrauca sadarbību ar Derenu Kehilu.

Mouratoglu teica, ka Halepa jau bija vaicājusi, vai viņš varēs viņai palīdzēt, pirms došanās uz Indianvelsas turnīru pagājušajā mēnesī trenējoties Mouratoglu akadēmijā Francijas dienvidos.

Francūzis tobrīd teica, ka tas nav iespējams ar Viljamsas treniņprocesa apvienošanu.

"Man bija saruna ar Serēnu, un vismaz uz īsu laika periodu atvērās durvis, lai strādātu ar kādu citu", sociālajos medijos paziņoja treneris.

Rumāniete Halepa pašreiz rangā atrodas 20.vietā. Par pasaules pirmo numuru viņa pirmo reizi kļuva 2017.gadā, nākamajos gados uzvarot Francijas un Vimbldonas čempionātos.

Viljamsa Mouratoglu vadībā kopš 2012.gada ir izcīnījusi desmit no saviem 23 "Grand Slam" tituliem. Taču ārpus tenisa aprites viņa ir kopš pagājušā gada Vimbldonas pirmās kārtas mača, kad izstājās no turnīra paceles cīpslas traumas dēļ.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu