Somu TV komentētājs divu spēļu laikā ne reizi neizrunāja Ovečkina vārdu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Somijas TV kanāla "Viasat" komentētājs Tero Kainulainens, komentējot Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēles ar Vašingtonas "Capitals" dalību, pēdējos divos mačos ne reizi neizrunāja Krievijas hokeja zvaigznes Aleksandra Ovečkina vārdu.

Savas rīcības motīvus viņš nepaskaidroja, bet tas varētu būt saistīts ar to, ka Ovečkins ir kara noziedznieka Krievijas prezidenta Vladimira Putina atbalstītājs. 

Ovečkina vārdu viņš neizrunāja, kad komentēja "Capitals" spēli pret Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins". Krievijas uzbrucēja vārdu viņš ignorēja arī spēlē pret Bostonas "Bruins". Abās spēlēs viņš guva vārtus.  

"Pirms NHL spēles starp "Penguins" un "Capitals" komandu sevi nedaudz izaicināju. Es centos nepieminēt "Capitals" kapteiņa vārdu, un man tas izdevās," savā "Twitter" kontā raksta Kainulainens. 

Komentētājs neminēja Ovečkina vārdu laikā, kad viņš pieskārās ripai, izdarīja metienu pa vārtiem un arī tad, kad guva vārtus. Kainulainens viņu sauca par ""Capitals" kapteini" vai "spēlētāju ar astoto numuru". 

Ovečkins šosezon guvis 45 vārtus. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu