Prūsis: Šobrīd ir daudz neskaidrību

CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas bobslejisti
Latvijas bobslejisti Foto: Viesturs Lācis/bobslejs.lv

Attiecībā uz nākamo sezonu Latvijas bobslejā ir daudz neskaidrību, sarunā ar TVNET pauda valstsvienības galvenais treneris Sandis Prūsis.

Prūsis pirms mēneša intervijā TVNET atzina, ka ir viņš pārdomu procesā - gatavs uzklausīt darba piedāvājumus citās valstīs, kur bobslejs ir vajadzīgs un to novērtē.

Šo sestdien Murjāņos notiks jauno bobslejistu un skeletonistu atlase. Tajā piedalīsies arī treneris Prūsis, kurš šobrīd turpina darbu Latvijas izlasē.

"Daudz kas vēl nav skaidrs. Vēl pat olimpiskā sezona īsti nav noslēgusies, jo neesam saņēmuši inventāru, kas iestrēdzis Ķīnā," sacīja Prūsis.

"Pagaidām es piedalos visos procesos - darba plānošanā, sastāva veidošanā. Arī jauno sportistu testos piedalīšos," atklāja treneris.

Pirms mēneša Prūsis intervijā TVNET izteicās, ka Latvijas vadošais bobsleja pilots Oskars Ķibermanis ir nopietnās pārdomās par karjeras turpināšanu. Arī šobrīd skaidrības vēl nav.

"Nav skaidrības par dažiem pirmās ekipāžas dalībniekiem. Ķibermanis ir medicīniskās izmeklēšanas posmā. Laiks rādīs, kas un kā būs. Par daudzām lietām vēl nav skaidrības," uzsvēra Prūsis.

Trenera ampluā savus spēkus ir izmēģinājuši Oskars Melbārdis un Daumants Dreiškens, kuri vēl pirms pāris gadiem bija Latvijas bobsleja izlases līderi. Prūsis apstiprināja, ka viņi abi šobrīd piedalās treneru darba procesā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu