Ar Babkinas rezultativitāti nepietiek "Cankaya Universitesi" uzvarai Turcijas čempionāta pirmajā ceturtdaļfināla spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Elīna Babkina piektdien guva 16 punktus Turcijas čempionāta pirmajā ceturtdaļfināla spēlē, viņas pārstāvētajai Ankaras "Cankaya Universitesi" piedzīvojot neveiksmi izbraukumā.

Ankaras vienība ar rezultātu 57:91 (16:19, 11:24, 6:22, 24:26) piekāpās Stambulas "Fenerbache".

Babkina laukumā bija 30 minūtes un 27 sekundes, kuru laikā guva 16 punktus, realizējot vienu no trīs divu punktu metieniem, divus no septiņiem tālmetieniem un astoņus no desmit soda metieniem. Viņa arī tika pie vienas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu pretinieču piespēli, vienu reizi pārkāpa noteikumus, izprovocēja septiņas pretinieču piezīmes un noslēdza spēli ar efektivitātes koeficientu deviņi.

Latvijas basketboliste Ankaras komandā bija rezultatīvākā, kamēr vēl 15 punktus un septiņas atlēkušās bumbas pievienoja Aleksisa Prinsa.

Uzvarētāju rindās Satū Sabajī un Keila Makbraida izcēlās ar 18 gūtajiem punktiem.

Otra ceturtdaļfināla spēle "Cankaya Universitesi" basketbolistēm paredzēta 25.aprīlī. Pusfinālā iekļūs uzvarētāja, kas tiks noteikta divu spēļu summā.

Vēl Stambulas "Galatasaray", kurai šosezon pēc pleca operācijas vairs nevar palīdzēt Anete Šteinberga, ar rezultātu 79:94 pirmajā ceturtdaļfināla spēlē zaudēja Ankaras "Nesibe Aydin".

Turcijas čempionāta ceturtdaļfinālā iekļuva arī Aijas Jurjānes Ankaras "Botaš", kas stāsies pretī "Ormanspor", pirmo maču aizvadot sestdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu