Pieaudzis brāļu Dukuru uzņēmuma apgrozījums

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Brāļiem Dukuriem piederošā kravas pārvadātāja SIA "MarTo logistics" apgrozījums pagājušajā gadā bija 1,104 miljoni eiro.

Tas ir par 42,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa pieauga par 1,6% - līdz 110 966 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma gada pārskata vadības ziņojumā skaidrots, ka darbu ietekmēja situācija ar Covid-19, kā rezultātā pērn pirmajā un otrajā ceturksnī samazinājās komercsabiedrības ieņēmumi.

Tāpat vadības ziņojumā minēts, ka komercsabiedrība pērn daļēji atjaunoja autoparku.

"MarTo logistics" 2020.gadā sāktais darbs Eiropas Savienības projektā "Modulārā skeletona kamanu izstāde" pērn tika veiksmīgi pabeigts, savukārt uzstādītie mērķi tika sasniegti, apgalvots vadības ziņojumā.

Kompānijas vadība 2022.gadā paredz iegādāties loģistikas programmu, īrēt telpas remontzonas izveidošanai, iegādāties specializētos kravas automašīnu remonta un apkopes instrumentus un iekārtas, kā arī kravas automašīnas.

2020.gadā "MarTo logistics" strādāja ar 775 760 eiro apgrozījumu, kas ir par 88,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa togad saruka par 14% - līdz 71 425 eiro.

"MarTo logistics" ir reģistrēta 2018.gadā, un tās pamatkapitāls ir 15 000 eiro. Uzņēmuma īpašnieki vienādās daļās ir skeletonisti Martins Dukurs un Tomass Dukurs.

Martins Dukurs šonedēļ paziņoja, ka noslēdzis savu sportista karjeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu