Mbapē noliedz runas par vēlmi pamest PSG

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Francijas futbolists Kiliāns Mbapē
Francijas futbolists Kiliāns Mbapē Foto: SIPA/Scanpix

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) uzbrucējs Kiliāns Mbapē noliedza izskanējušo informāciju, ka viņš vēlētos pamest Parīzes komandu janvāra transfēru loga laikā.

Pagājušajā otrdienā Francijas radiostacija RMC paziņoja, ka Francijas uzbrucējs meklē veidus, kā pamest PSG jau janvārī. To pašu apstiprināja arī vairāki citi Francijas un Spānijas mediji, kamēr nedēļu vēlāk futbolists atzina, ka nekad to nav pat plānojis.

"Šobrīd šeit esmu tiešām laimīgs un nekad neesmu interesējies, vai es varētu doties prom janvārī," pats futbolists apstiprināja žurnālistiem pēc panākuma Francijas čempionāta spēlē. "Biju tikpat pārsteigts kā visi pārējie."

Mbapē šovasar bija tuvu tam, lai pārceltos uz Madrides "Real", taču spēja vienoties ar PSG par jauna divu gadu līguma noslēgšanu, iekļaujot punktu, ka pēc tam to var pagarināt uz vēl vienu gadu.

Francijas uzbrucējs pievienojās PSG 2017.gadā, pārceļoties uz Parīzes komandu no "Monaco" vienības. Viņš nekad neslēpa, ka spēlēšana "Real" ir viņa bērnības sapnis, un pat pēc jaunā līguma nenoliedza, ka nākotnē varētu izmantot iespēju pārstāvēt Madrides komandu.

PSG ar izcīnītiem 29 punktiem 11 mačos Francijas čempionātā atrodas līderpozīcijās, kā arī ir līdervienība savā apakšgrupā Čempionu līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu