Video ⟩ Ovečkinam rezultatīvs sniegums NHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Krievijas hokejists Aleksandrs Ovečkins
Krievijas hokejists Aleksandrs Ovečkins Foto: Reuters/ScanPix

Krievu uzbrucējs Aleksandrs Ovečkins pirmdien guva četrus punktus Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē, palīdzot Vašingtonas "Capitals" vienībai savā laukumā ar 6:4 (1:1, 1:3, 4:0) pārspēt Vankūveras "Canucks" vienību.

Ovečkins izcēlās ar diviem gūtiem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm. Sezonas pirmajās trīs spēlēs Ovečkins bija iekrājis vienu rezultatīvu piespēli.

Šī "Capitals" kapteinim bija 159.spēle NHL regulārajos čempionātos, kurā izdevās gūt vismaz divus vārtus. Ovečkins šajā statistikas rādītājā apsteidza NHL leģendu Bretu Halu (158) un tagad atpaliek tikai no Veina Grecka (189).

Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jevgēņijs Kuzņecovs, 1+1 iekrāja Dilans Stroms, bet pa vieniem vārtiem arī Larsa Ellera, Konora Šīrija un Džona Karlsona rēķinā.

"Canuks" sastāvā ar precīziem raidījumiem izcēlās Ēliass Petešons, Bo Horvats, Kērtiss Lazars un Džonatans Taners Millers.

"Capitals" šī bija otrā uzvara sezonas pirmajos četros mačos, kamēr Vankūveras vienība piedzīvoja trešo zaudējumu trīs spēlēs.

Citā pirmdienas mačā četrus rezultativitātes punktus iekrāja arī Ovečkina tautietis Artēmijs Panarins un zviedrs Mika Zibanejads, palīdzot Ņujorkas "Rangers" ar 6:4 (2:1, 3:1, 1:2) savā laukuma pārspēt Anaheimas "Ducks".

Panarins atzīmējās ar vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm, bet Zibanejada kontā divi precīzi metieni un divas piespēles. Tāpat "Rangers" rindās ar 1+1 izcēlās Vinsents Tročeks, kamēr Adama Foksa kontā trīs rezultatīvas piespēles. Vēl pa vārtiem uzvarētāju sastāvā Kāpo Kakko un Aleksisa Lafrenjēra rēķinā.

"Ducks" sastāvā ar precīziem metieniem atzīmējās Frenks Vatrano, Trevors Zegrass, Makss Komtuā un Dereks Grānts.

Pie uzvaras rezultatīvā mačā pirmdien tika arī čempionvienība Kolorādo "Avalanche", kas izbraukumā ar 6:3 (2:1, 1:1, 3:1) pieveica Minesotas "Wild" hokejistus.

Čempionu labā pa 1+2 savā kontā ierakstīja Neitans Makinons un Valērijs Ņičuškins, 1+1 Samuela Žirāra rēķinā, bet pa vārtiem guva Bens Maiers, Miko Rantanens un Džošs Mensons.

"Wild" sastāvā divi precīzi metieni Kirila Kaprizova izpildījumā, bet viens trāpīgs raidījums Jūela Ēriksona Eka rēķinā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu