Video ⟩ Kuzņecovam četri punkti; "Capitals" pārtrauc zaudējumu sēriju

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Jevgēņijs Kuzņecovs (pa labi ar ripu)
Jevgēņijs Kuzņecovs (pa labi ar ripu) Foto: AP/Scanpix

Ar četriem punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta mačā pirmdien izcēlās Jevgēņijs Kuzņecovs, palīdzot Vašingtonas "Capitals" savā laukuma pieveikt Edmontonas "Oilers" un pārtraukt četru zaudējumu sēriju.

Krievu uzbrucējs mājas spēlē pret "Oilers" izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm, bet "Capitals" svinēja uzvaru ar 5:4 (1:0, 3:2, 1:2).

Mājinieku rindās ar 2+1 atzīmējās Dilans Stroms, 1+1 savā kontā ierakstīja Aleksandrs Ovečkins, bet pie trim rezultatīvām piespēlēm tika Ēriks Gustafsons.

"Oilers" rindās divus vārtus guva Raiens Ņūdžents-Hopkinss, kamēr pa 1+1 sakrāja līgas rezultatīvākie spēlētāji Konors Makdeivids un Leons Draizaitls.

"Capitals" ar 14 punktiem 14 spēlēs ieņem vien 12.vietu Austrumu konferencē, kamēr "Oilers" ar 14 punktiem 13 spēlēs ir sestie Rietumos.

Citā pirmdienas mačā Bostonas "Bruins" savā laukumā ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0) uzvarēja Sentluisas "Blues" hokejistus, tiekot pie 11.uzvaras 13 mačos.

Bostoniešu rindās pa vārtiem guva Džeiks Debrasks, Patriss Beržerons un Trents Frederikss, kamēr "Blues" sastāvā ar precīzu raidījumu izcēlās Breidens Šenns.

"Bruins" ar 22 punktiem 13 mačos ir Austrumu konferences līdere, kamēr "Blues" šis bija jau septītais zaudējums pēc kārtas un vienība ar sešiem punktiem desmit spēlēs ir pēdējā 16.vietā Rietumu konferencē.

Vēl vienā pirmdienas spēlē Ņujorkas "Islanders" savā laukumā tikās ar Kalgari "Flames" un svinēja panākumu papildlaikā ar 4:3 (1:2, 0:1, 2:0, 1:0).

Uzvaras vārtus papildlaika pēdējā minūtē vairākumā guva Noā Dobsons, bet pamatlaikā mājinieku rindās precīzi bija Sebastjans Aho, Anderss Lī un Kails Palmjēri, kamēr viesu sastāvā divi vārti MIkaēla Baklunda rēķinā, bet vienreiz precīzi meta Ēliass Lindholms.

"Islanders" ar 16 punktiem 13 mačos ieņem piekto vietu Austrumu konferencē, kamēr "Flames" rēķinā ir 12 punkti 11 mačos un astotā pozīcija Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu