Babkina rezultatīva uzvarētā FIBA Eirokausa spēlē

CopyDraugiem X Whatsapp
Elīna Babkina
Elīna Babkina Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Elīna Babkina trešdien FIBA Eirokausa mačā izcēlās ar 18 punktiem un palīdzēja Ramlas "Eliztur" vienībai izcīnīt uzvaru.

Izraēlas komanda izbraukumā ar rezultātu 88:74 (20:16, 22:19, 17:17, 29:22) pārspēja Antakjas "Hatay" no Turcijas.

Babkina laukumā pavadītajās 36 minūtēs un 13 sekundēs realizēja trīs no sešiem divu punktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un trīs soda metienus, kļūstot par rezultatīvāko spēlētāju uzvarētāju rindās.

Viņa arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, tika pie astoņām rezultatīvām piespēlēm, piecām personīgajām piezīmēm, divām kļūdām, vienas pārtvertas piespēles, sakrāja +/- rādītāju +13 un efektivitātes koeficientu 22.

Vēl uzvarētāju rindās Šakira Ostina izcēlās ar 17 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, kamēr mājinieces no neveiksmes neglāba Epifānija Prinsa, kura guva 28 punktus.

"Eliztur" ar trīs uzvarām četrās spēlēs pakāpās uz pirmo vietu B apakšgrupā, taču vēl divām grupas komandām šodien ir paredzēts savstarpējais mačs.

FIBA Eirokauss aiz FIBA Eirolīgas ir otrā ranga turnīrs, un tajā šosezon spēlē sešas latviešu pārstāvētās komandas, katra savā apakšgrupā.

Eirokausa pamatturnīra sacensības norisinās divās reģionālās konferencēs, kurā katrā ir pa sešām grupām ar četrām komandām. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas divas labākās vienības un vēl pa četrām labākajām trešo vietu īpašniecēm katrā konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu