Medijs nosauc Ronaldu nākamās potenciālās komandas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: AFP/SCANPIX

Viens no visu laiku labākajiem futbolistiem Krištianu Ronaldu kļuvis par brīvo aģentu un var pievienoties ikvienai vienībai, kas spēs izpildīt Portugāles superzvaigznes prasības.

Anglijas futbola premjerlīgas klubs Mančestras "United" otrdien pēc abpusējas vienošanās lauza līgumu ar Ronaldu. 

Pagājušajā nedēļā atklātībā nākušajā intervijā Ronaldu kritizēja Mančestras klubu, sakot, ka neciena komandas galveno treneri Ēriku ten Hāgu un paužot, ka komandas vadība vēlas no viņa atbrīvoties.

Neilgi pēc šī paziņojuma Spānijas sporta laikraksts "Marca" vēsta, ka Ronaldu varētu palikt Anglijas premjerlīgā vai pārcelties uz Saūda Arābiju. 

"Marca" vēsta, ka ticama ir versija, ka Ronaldu pievienosies Ņūkāslas "United" vai Saūda Arābijas komandai "Al-Nassr". Abi šie klubi pieder Saūda Arābijas kroņprincim Mohamedam bin Salmanam.

Iepriekšējā sezonā Ronaldu 30 premjerlīgas mačos guva 18 vārtus, kas bija labākais rādītājs komandā un trešais labākais sniegums visā līgā. Šajā sezonā viņš premjerlīgā laukumā devies desmit spēlēs un guvis tikai vienus vārtus.

37 gadus vecais Portugālis "United" komandā atgriezās pirms iepriekšējās sezonas. Divu termiņu laikā viņš Mančestras kluba rindās 346 mačos izcēlies ar 145 gūtiem vārtiem.

Šobrīd Ronaldu atrodas Katarā, kur Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā pārstāv Portugāles valstsvienību. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu