Gorkšs: man uz sejas un galvas ir 250 šuves

CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Gorkšs
Kaspars Gorkšs Foto: Viktors Devjatovs/TVNET

Kādreizējais Latvijas izlases futbolists, bijušais Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Kaspars Gorkšs Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumā "1:1" pauda, ka karjeras laikā viņam daudz nācies satraumēties, kā rezultātā viņam uz sejas un galvas kopumā ir 250 šuves.

"Tās nav krunkas, kas man ir uz sejas, vismaz lielākā daļa. Tās ir šuves. Aizsarga pozīcija ir specifiska ar to, ka ik pa laikam ir jāiet dueļos ar galvu, un līdz ar to savienojumā ar manu pašatdevi un neatlaidību tas brīžiem ir rezultējies galvas traumās," tā Gorkšs, ar smaidu piemetinot, ka traumas bijušas pietiekami simetriskas, lai tik viegli "nenolasītos".

Runājot par Katarā notiekošo Pasaules kausu (PK), Gorkšs sacīja, ka tas izgaismojis to, kā šī lielā futbola organizācija [FIFA] bija pieradusi strādāt vairākus gadus. "Futbols pēdējo 20 gadu laikā ir audzis no strādnieku šķiru sporta līdz globālai industrijai, kur tiek apgrozīti lieli līdzekļi," sacīja Gorkšs. "Bieži, domājot par FIFA, piezogas tāda doma, vai nav tāds vieglās naudas lāsts. Man ir interesanti pavērot, kā ar šo "vieglās naudas" jautājumu FIFA tiks galā pēc šī gada čempionāta."

Kādreizējais Latvijas izlases futbolists arī piemetināja, ka daudz tiek darīts, lai izskaustu sarunātās spēles. "Tiek algoti Interpola darbinieki, tiek stiprināti iekšējie resursi un arī, runājot par pasaules čempionātu futbolā, visi šie resursi ir modri."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu